maSTHa212 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Star Wars: 1313 Na razie nie wiadomo praktycznie nic więcej niż to, że gra ma toczyć się na Coruscant między 3 i 4 epizodem. Wcielimy się w postać łowcy nagród. Gra to TPP. Na E3 mają pokazać gameplay, a na razie tylko concept art. Fajnie, że idzie kolejna gierka SW tym bardziej, że w troszkę innym klimacie niż zazwyczaj. Mi osobiście ten gość na obrazku przypomina Dasha Rendara z Shadows Of The Empire i jakby zrobili grę akcji tego typu to....OMG, nie mogę się doczekać!! ;) Edytowane 1 Czerwca 2012 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Będzie miła odmiana od machania mieczem świetlnym. O jedno się tylko boję: Żeby nie zrobili z tej gry czegoś podobnego do TFU 2, które imo było ledwie przeciętne (idziesz, zabijasz, oo, mam nowe combo) i zmarnowało potencjał. Swoją drogą... chętnie bym zagrał w kotor 3 (nie mylić z swtor). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Skoro ma się używać głównie typowej broni i jakiś gadżetów to ciężko żeby to przypominało TFU skoro tam podstawą były miecze i używanie Mocy. Myślę, że to może być konkretny tytuł - po kiepskim TFU2, casualowym wypuście dla Kinecta i średnio udanym TOR Lucasarts potrzebuje czegoś na odbudowanie pozycji, bo na kolejny kiepski produkt nie mogą sobie chyba pozwolić. Już od dawna miałem nadzieję na jakąś grę akcji w stylu Shadows Of The Empire i trzymam kciuki żeby chociaż częściowo ten tytuł spełnił moje oczekiwania. O Kotorze 3 nie ma za bardzo co dyskutować - pozostanie już chyba na zawsze w sferze marzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...