klinsmann Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 czy płyta Asus P8H61-M LE w standardzie będzie obsługiwać procesor Intel Core i5-3450, czy będzie od razu po zakupie aktualizować BIOS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Lenistwo do POTĘGI ! ( sprawdzenie zajeło mi 3 sekundy ) Po 2 nie wiesz z jaka rev biosu dostaniesz plyte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 bez przesady, specyfikacja podpowiada, ze obsluzy (http://pl.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8H61M_LE/#CPUS), troche źle sformułowałem pytanie, jak można sprawdzić z jaką wersją biosu jest płyta ? tylko podpinając pod kompa, czy to jest jakoś znakowane na opakowaniu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) na pudełku z tego co widze nie ma - na kości Biosu na mobo jest nalepka z wgraną wersją. asus wspiera ivy dopiero od 2012.03.13 BIOS 3605 - więc jest spore prawdopodobieństwo że trafisz ze starszym moja miała bios 0605 czy jakoś tak - ale pamiętam że nie było jej na liście asusa ;p Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Chemik16 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 dzieki za wyjaśnienie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...