piotreek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, Jakiś czas temu zamieniłem moją toshibę na a210 na della inspirona. Jestem zadowolony, wszystko ładnie pięknie, ale jest jeden mały, aczkolwiek denerwujący mnie problem. W tośce podpinając wzmacniacz system to wykrywał, co skutkowało tym, że były dwa osobne sterowania głośnością, czyli jak podpinałem wzmacniacz głośność była ustawiona na max, a po jego odpięciu wracała na poziom np. 1/3. Było to bardzo wygodne. Teraz w dellu poziom głośności jest jeden i jak odpinam wzmacniacz, to laptop strasznie głośno ryczy i muszę to ściszyć, zaś podpinając wzmacniacz, muszę dać znów głośność na max. W tośce działo się to samoistnie. Sterowniki przeinstalowałem i nic to nie pomogło. W tośce działało to na sterownikach systemowych, w dellu ani na tych co się same zainstalowały, ani na tych ze strony della. Da się zrobić tak, aby było jak w tośce?? Edytowane 2 Czerwca 2012 przez piotreek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...