bullka Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam poszukuje laptopa jak w temacie. Widziałem temat podobny poniżej ale ten acer mnie nie przekonuje, nie orientuje się zbytnio ale wydaje mi się że gtx 640m jest mniej wydajny niż gtx 560m a szukam czegoś z tą kartą lub z odpowiednikiem radeona o podobnej wydajności. Szukam coś w stylu MSI GT683 ale nie firmy MSI (miałem MSI gx623 i cztery razy był w serwisie z powodu układu chłodzenia więc pomimo bezproblemowego serwisu wole już z tą firmą nie mieć do czynienia). Reasumując szukam jak najbardziej wydajnego laptopa do gier w tej cenie (ze sprawnym układem chłodzenia żeby nie wyłączał się podczas gry ) Jestem w stanie nawet dołożyć trochę jeśli laptop będzie godny uwagi. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lessay Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Laptop do gier-3300zł - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne slepy czy uposledzony ;o tam masz z 20 propyzycji++ ja wybralem della xps l702x i7-2670qm gt555m(3gb) i jestem zadowolony ;d ps nie znajdziesz lapka z takimi podzespolami jak ten msi taniej niz 4k+ Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Lessay 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...