Bartek1985 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam,nie mam ustawionej hibernacji tylko opcje wylacz ekran po 10 minutach,zdarzylo mi sie juz pare razy ze po wylaczeniu monitora nie moge powrucic do sytemu,zasilacz corsair 650 tx,sterowniki sciagnael dwa dni temu najnowsze,czy problemem moze byc wadliwa karta?Mam ja dopiero tydzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Problem ze sterownikami, czekaj na nową aktualizację, a do tego czasu wyłącz wyłączanie ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1985 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 podkrecilem ja dzisij na1 110/1280 roznica a grach spora,w 3d marku tylko 500 punktow wiecej ciekawe,temp. w garch do 60 a w kombusterze 67 max,zostawilem na auto czy powinienem ustawic obroty manualnie?Z gory przepraszam moderatora bo pwenie nie w tym miejscu pytam:-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo Hudinii Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2012 u mnie chodzi 1140/1340 bez podnoszenia napięć... myślę, że jeszcze można podciągnąć ją troszkę:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...