Pieterl Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witajcie. Otóż wczoraj dostałem komputer do naprawy z następującym problemem: po włączeniu komputera, następnie "przeleceniu" paska Windows XP robi się czarne tło i wyskakują 2 komunikaty. Pierwszy to: Aplikacja lub biblioteka DLL C:\WINDOWS\system32\ODBC32.dll nie jest poprawym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną. Drugi to: Aplikacja lub biblioteka DLL C:\WINDOWS\system32\sfc.dll nie jest poprawym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną. Podłączyłem dysk do mojego kompa i próbowałem skopiować te pliki z płyty instalacyjnej XP jednakże problem nadal występuje (kopiowałem z poziomu mojego Windowsa). Co mogę zrobić aby ten problem rozwiązać? Nie chcę formatować dysku. Pozdrawiam Pieterl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Sprawdziles czy ram i dysk sa sprawne oraz czy pliki nie sa zainfekowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieterl Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) W HD Tune jedyne co pokazuje to (C7) Ultra DMA CRC Error Count - warning Current - 200 Worst - 200 Data - 185 Bad sectorów nie wykrywa. Dysk skanowałem Nortonem. Wykrył 1 trojana i go niby usunął. RAM-u nie sprawdzałem gdyż nie mam teraz dostępu do kompa. W tym momencie mam podpięty dysk z tamtego kompa i próbuję różnych kombinacji żeby uruchomić system Edytowane 3 Czerwca 2012 przez Pieterl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...