ptys Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 wow 350zł za wersje pc hehe sprzeda się w miliardach egzemplarzy, jaka by nie była w Polsce sukcesu nie wróżę, zresztą dice też się rozkręciło z ceną bf4, gra która powinna być dodatkiem do bf3 za ponad 250zł w wersji premium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianqwer Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Nie nie to był link do jakiejś kolekcjonerki... już wyedytowałem do tańszej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Chodzi o to? http://www.youtube.com/watch?v=2NBG-sKFaB0 (2004 rok) ;P Brak textur to i brak dużych rozmiarów , to demko na tamte czasy wymagało dużej mocy obliczeniowej by sobie płynnie pograć. Edytowane 7 Października 2013 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Zgodzę się. Wymagało dużej mocy ale... Dema z jakiś tam scen potrafiły zawierać mikroskopijny rozmiar a wizualnie przebijać niektóre benchmarki [; Wracając do meritum - po Watch Dogs czekam na nowy UE [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) wow 350zł za wersje pc hehe sprzeda się w miliardach egzemplarzy, jaka by nie była w Polsce sukcesu nie wróżę, zresztą dice też się rozkręciło z ceną bf4, gra która powinna być dodatkiem do bf3 za ponad 250zł w wersji premium A kto Ci każe kupować wersję premium. Ale fakt że 150 zł za zwykła wersję to i tak sporo. Ale powoli trzeba się do tego przyzwyczajać. Co do nowego UE to ja mam jednak pewne obawy. Pamiętam te pierwsze zachwyty UE 3.0, a jak wyszło to każdy sam widzi. Ogólnie bez jakiejś tam rewelacji. Dobry silnik owszem. Sprzedał się, bo masa gier na nim powstała. Ale czy to były jakieś killery graficzne. Wiem grafika to nie wszystko. W ogóle to ja bym się nie podniecał pierwszymi tytułami na nowe konsole. Dopiero za rok, albo dwa urodzi się coś konkretnego. No chyba że Naughty Dog wypuści jakiś tytuł i wszystko pozamiata. Czekam jeszcze na Forze 6 poza Watch Dogs. p.s jakieś tam przecieki o powrocie Gordona Freemana nawet się pojawiły. Zaczynaja mi działac na nerwy ogólnie od dłuższego czasu ;). A zbytnie oczekiwanie może skutkować tym że Valve nie wytrzyma presji i coś spierd.. z grą. . Edytowane 7 Października 2013 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 cóż konsolowe ceny gier wkraczają na pecetowy rynek i nie miałbym nic przeciwko gdyby w zasranym kraju pensje szły w parze z kosztami życia, wszystko mamy europejskie prócz zarobków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 (edytowane) Napisz coś czego nie wiemy No ale zobacz na zmianę grafy co generacje Cie stać prawda ? Nie nie jestem złośliwy i zazdrosny Polaczek. Tak po prostu wspomniałem ;) Edytowane 7 Października 2013 przez Devil 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 A kto Ci każe kupować wersję premium. Ale fakt że 150 zł za zwykła wersję to i tak sporo. Ale powoli trzeba się do tego przyzwyczajać.Nie pamiętam... A przepraszam - ostatnia gra za którą przepłaciłem to było Diablo 3. Ostatni box to chyba Darksiders 2. Obstawiam że za key do WD nie wydam więcej niż 30€ Tapa z 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Pięknie. Wymagania minimalne skoczyły z Q6600 na Q8200 & 6GB. Chyba daruję sobie kupowanie po premierze na rzecz kilku ( nastu ) recenzji i jakiś łatek. Bo nic mnie tak nie irytuje jak pakowanie kasy w crap. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 od kiedy przyjeli za zasade wydawanie platnych dlc przestalem kupowac gry... oczywiscie sa wyjatki od reguly bf3. farcry 3, skyrim. Wysyłane z mojego GT-S6500 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 (edytowane) Upgrade robiony ok. 2mc temu a już ledwo się mieszczę w rekomendowanych Cóż poradzić next gen to next gen, dobrze że przynajmniej cokolwiek ruszyło do przodu. Zgodzę się. Wymagało dużej mocy ale... Dema z jakiś tam scen potrafiły zawierać mikroskopijny rozmiar a wizualnie przebijać niektóre benchmarki [; To co niektórzy scenowcy potrafią wyczyniać w demkach ograniczonych do 4K przechodzi ludzkie pojęcie. Niektórzy osiągają mistrzostwo w tych mini kategoriach (4K, 64K). Dla mnie to artyści kodu. Sam pasjonuję się demosceną odkąd pierwszy raz zobaczyłem ów temat na swoim commodore C64 aż do dziś. Polecam się zapoznać z tym - jak dla mnie - ciekawym tematem sztuki programowania. Wracając do tematu. Na Watch Dogs czekam prawie tak samo jak na kolejną część DeusEx 'a. A to dosyć spore "prawie" robi domieszka "GTA" za którym nie przepadam. Natomiast jeśli rzeczywiście jedyną cechą która łączy te dwie gry jest fakt iż obydwie są sandboxami to łykam to w całości. Na marginesie powiem, że moje dwie ulubione gry wszechczasów to Mafia (sandbox) i DeusEx, tak więc jeśli Watch Dogs w sandboxowym świecie będzie miała choć trochę wyrafinowania Mafii i nie pójdzie w świat prostactwa z GTA - będę zadowolony. Edytowane 9 Października 2013 przez Włodi 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earthmover Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 http://www.pcgamer.com/2013/10/15/watch-dogs-delayed-until-spring-2014 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 http://www.pcgamer.com/2013/10/15/watch-dogs-delayed-until-spring-2014 Rozumiem że w wielkim skrócie chcieli wydać bubla i zawyżyć wymagania a tak to słodko przez pół roku będą zmieniać słownie nic czekając aż większość wymieni PC na świeższe/ ustabilizuje się rynek na nextgenach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) Pewnie dwa titany za słabe do grania w 4k , więc przełożyli premierę Edytowane 15 Października 2013 przez sideband 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) nie chcą robić konkurencji dla Assassin's Creed IV: Black Flag. dwie duże produkcje w krótkim odstępie czasu to jak strzał z łuku w kolano... poza tym i tak większość potencjalnych klientów wciąż gra w GTA 5... Edytowane 15 Października 2013 przez zaodrze244 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2013 nie chcą robić konkurencji dla Assassin's Creed IV: Black Flag. dwie duże produkcje w krótkim odstępie czasu to jak strzał z łuku w kolano... AC IV kupią fani serii, Watch Dogs - cała reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2013 To było do przewidzenia Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnozeby Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2013 Tak tylko że obie gry są super i całkowicie inne zatem raczej będą schodzić tak samo wiec nie wiem czy to faktycznie strzał w kolano Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2013 Z tym, że jak chcesz kupić obie gry to ich na raz nie kupisz (czyli nie zapłacisz pełnej kwoty). Drugą byś kupił później (pewnie by już była tańsza). A tak wydadzą watch dogs później i zapłacisz pełną kwotę. Tapatalk 4 @ SGS 3 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 Nowy zwiastun ( fabularny ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 wersja Ps 2 ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2014 No wygląda to trochę inaczej niż na poprzednich prezentacjach. Widać, coś było z grą nie tak, że takie opóźnienie. Szybko zmontowanym zwiastunie/gameplayu zainteresowania nie odbudują, ale gra dalej ma szanse być hitem jeżeli na premierę będzie solidnym produktem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wBGIi9VA_AI 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Prawie drugie Colonial Marines. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadow616 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2014 Jak mam być szczery to tyłka mi nie urwało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2014 Prawie drugie Colonial Marines. Oby nie. Bo CM miało chyba coś więcej wyciętego niż samą jakość obrazu. Finansowo porównanie jest bardzo niesprzyjające zyskom, z drugiej strony jest to kolejny gwóźdź do trumny PS4 i Xone. O ile gameplay zostanie na deklarowanym poziomie i sandboxowy model nie zostanie zamknięty na modyfikacje ( patrz GTA4 + Skyrim ) to w [gluteus maximus] mam wygląd trailerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Trochę rozgrywki, prawdobodobnie z wersji PS4, z komentarzem, lepsza jakośc niż na youtube. http://www.giantbomb.com/videos/unfinished/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olddog Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Pierwsze wrażenia z gry na gram.pl http://www.gram.pl/artykul/2014/04/23/watch-dogs-znow-gralismy.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiecior Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zapowiada się jeden z lepszych tytułów w tym roku. Ciekawe czy pobije w tej kategori GTA 5 ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2014 30 newsów o tym jak nextgeny będą/nie będą wyświetlać 1080p@60FPS a tu taka cisza? Ja dzisiaj przełamałem się i zakupiłem preorder. Za dwa tygodnie mam nadzieję że nie będę chciał pozabijać wszystkich kto zapyta się jak gameplay [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...