TSRules Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 miałem okazje popykać i jakoś nie mnie porwała, latanie z tym smartfonem, brakuje tylko selfie z dziubkiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2014 Watch Dogs review: tested with 32 GPUs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Watch Dogs review: tested with 32 GPUs Ten test to jakaś porażka. R9 290 za R9 280X? GTX 770 na równi z GTX 760? GTX 650 Ti przegania GTX 660? No niezłe cuda :) Szkoda wklejać linki do takich zestawień... Niby test GPU, a widać miejsce CPU + jakieś dziwne anomalie. Edytowane 11 Lipca 2014 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2014 Na pewno nie miejsce zależne od cpu inaczej wszystkie karty od nv byłyby z przodu. Niskie detale i miejsce zależne od gpu + błędy pomiarowe. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 Co jest grane z tą synchronizacja stanów zapisów cloud po wyjściu z gry. Za każdym razem błąd. Klikanie "spróbuj ponownie" nic nie daje. Od początku tak było i jest, tyle że bliżej premiery jeszcze raz na 80x zadziałało. Wróciłem do gry po formacie, okazało się że mnie "cofło" o ponad jeden akt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 U mnie działa. Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 U mnie działa. Po wyjściu z gry również ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 No zawsze po wyjściu z gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 To ciekawe. Gra zainstalowana po bożemu. Instalowana kilkukrotnie, również na czystym systemie. Tuż po premierze miało to prawo występować bo serwery były zapchane. Ale teraz to zupełnie nie wiem czego to może być przyczyną. Sent from my Nokia Lumia 820 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 U mnie też nigdy nie było problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) UBI odpisało, że zapis na serwerze jest najprawdopodobniej uszkodzony i rekomendują wyłączenie usługi CLOUD, oraz korzystanie z lokalnych zapisów. . . Tak jakby nie mieli dostępu do własnych serwerów i nie mogli skasować tego uszkodzonego pliku - co im też nadmieniłem.Dramat !Wysłane z mojego SHIELD Tablet Edytowane 14 Grudnia 2014 przez Włodi 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 Są już jakieś mody lub patche robione przez moderów pozwalające na to żeby gra była grywalna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2014 A co jest źle, bo ja przelazłem dwa razy ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Za mało Mustangow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilokush Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 A co jest źle, bo ja przelazłem dwa razy ? :D Czy patche poprawiły płynność tej gry bo w dniu premiery jak czytałem ten temat to była masa bugów, grafika gorsza jak na gameplayach i tragiczne spadki FPSów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Grafikę niedługo po premierze poprawili moderzy odblokowując ukryte opcje graficzne (worst mod czy jakoś tak) a wydajność jest już ok to kilku patchach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...