Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Kombinuję z tym już kilka dni. Aktualizuję FF, wyłączam wyskakujące okna i nic nie pomaga. Jak zrobić aby okna (prawy dolny róg) nie wyskakiwały ? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnodziej Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Adblock Plus :: Dodatki dla programu Firefox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Senkjuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Adblock pomógł? Sam używam, na PPC mam wyłączone blokowanie reklam (wspieramy ukochane forum i portal :)) i nigdy nie widziałem tak syfnej reklamy. Nie masz aby czegoś doinstalowanego do przeglądarki, bądź jakiejś nieciekawej rzeczy w systemie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Wygląda jak w podobnym problemie -> Miłosny kalkulator na prawie każdej stronie - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Adblock pomógł co do wyskakiwania tego nieszczęsnego okienka. Jest to komp służbowy i kij wie co w niego wgrano - nie moja brożka. Jedynym minusem jest teraz to, że na niektórych stronkach nie działają buttony. Np. "cytuj" na forach - ale nie zawsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dziadostwo ten adbloker. Blokuje przy okazji połowę buttonów na stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 Jakie filtry masz do niego wgrane? Ja używam Fanboy's List i nie mam takich problemów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) EasyList Germany+EasyList, PLgeneral i AdblockList.org - Polish Adblock Plus filterlist, z takim zestawem problemów brak, a reklamy praktycznie nie występują (sporadycznie, lub jak sam je odblokuję :D). Zainstaluj ponownie Adblocka i użyj podanych filtrów, powinno być ok. Edytowane 9 Czerwca 2012 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Infekcje sie usuwa, a nie instaluje adblocka... Wystarczy usunac szkodliwe wpisy z pliku hosts. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...