Skocz do zawartości
Ghazi

Ankieta - jaki kineskop :)>

Najlepszy jest:  

1. 1. Najlepszy jest:

• 1. Super plaski
      1
    • 2. Ekstra plaski
      0
    • 3. Mega plaski
      4
    • 4. Plaski (zwykly)
      7
    • 5. Idealnie plaski
      11
    • jeszcze inny
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Popatrzcie na wasze flaty, flatrony i inne lcd, a później do szafy/na strych na 14- calowe miski. Szok gwarantowany :D

E tam - przesadzasz. Patrze na flata mojego a w drugim pokoju stoi Daewoo 14` i jakos jak raz na miesiac cos musze na nim zrobic to nie przezywam szoku :D Wiekszy przezylem jak z tej 14` przesiadlem sie na 17` plaski.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezsesowna ankieta.

Prędzej jakaś dotycząca typu kineskopu.

Pewnie, ze bezsensowna. Lepiej robić tylko taki dla mózgowców takich jak Ty. Np. jaki typ płynu stosować do mycia monitora, albo ile metrów kabla, potrzeba do elekromagnesu, żeby komp wisiał w powietrzu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezsesowna ankieta.

Pewnie, ze bezsensowna. Lepiej robić tylko taki dla mózgowców takich jak Ty. Np. jaki typ płynu stosować do mycia monitora, albo ile metrów kabla, potrzeba do elekromagnesu, żeby komp wisiał w powietrzu.

:lol: :lol: :lol:

oddalem glos na idealnie plaski, mam taki i wcale nie z hipermarketu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezsesowna ankieta.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na <span style="color:red;">[ciach!]</span> taka ankieta.

Ja mam Eizo T57S i jak miał bym za darmo zamienić sie na nowego idealnie płaskiego Samsunga, Flatrona to dziękuje ale postoje. Nie jest on w prawdzie płaski, tylko w poziomie jest lekka kula ale w pionie prosty.

Tyle wystarczy.

Dobrze wiadomo że wiele pseud płaskich kinedkopów to po prostu okrąglaki z dolanym szkłem. Nie mówie o Flatronie który jest płaski rzeczywiście, ale za to w 70% po 2 latach rozjeżdza sie zajebiście geometra nie mówicąc już o awaryjności tych monitorów.

Jak dla mnie tylko kineskop z maską szczelinową. I jeśli to wytrzyma mój portfel to tylko Eizo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bezsesowna ankieta.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na <span style="color:red;">[ciach!]</span> taka ankieta.

Ja mam Eizo T57S i jak miał bym za darmo zamienić sie na nowego idealnie płaskiego Samsunga, Flatrona to dziękuje ale postoje. Nie jest on w prawdzie płaski, tylko w poziomie jest lekka kula ale w pionie prosty.

Tyle wystarczy.

Dobrze wiadomo że wiele pseud płaskich kinedkopów to po prostu okrąglaki z dolanym szkłem. Nie mówie o Flatronie który jest płaski rzeczywiście, ale za to w 70% po 2 latach rozjeżdza sie zajebiście geometra nie mówicąc już o awaryjności tych monitorów.

Jak dla mnie tylko kineskop z maską szczelinową. I jeśli to wytrzyma mój portfel to tylko Eizo.

Kalwas - szcuken. To miała być ankieta na rozluźnienie poskręcanych jelit, a nie poważna dyskusja. Wyluzuj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi