Skocz do zawartości
zip_matiz

Sory za lamerskie pytanie ale...

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz przyklad z fraza pokazuje ze 1700+ serii ogolnie poszukiwanej i wielbionej jest drozszy od "zwyklego" 2000+

dzieje sie tak poniewaz ble ble TE 1700+ kreca sie jak szalone

przyklad ecs pokazuje procki w tej samej cenie pewnie ze wzgl na costam przy dostawach

3przyklad cos nie chodzi

a poza to nie wiem gdzies Ty sie uchowal juz chyba w " Mama, tata, komputer i ja " pisali o 1700+ ;-)

Pozdro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem bo nieczytuje takich pism  

TXH za odpowiedź

LOL

POczytaj troszke forum to bedziesz wiedział wiećej o magicznym 1700+

... a później biegnij do najbliższego sklepu i kupuj magicznego 1700+, bo się kończą :D Trzeba jednak wybaczyć zip_matiz'owi - dopiero zaczyna na forum. Ja w zasadzie też jestem świeży, ale od rejestracji do pierwszego postu minelo dużo czasu, bo musiałem nadrobić zaległości - oczywiście bez przesady - i dopiero jak już zorientowałem się w sytuacji, zacząłem sam pisać. Dobrze radzę to również Tobie zip_matiz - powodzenia. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam magicznego 1700+ tylko Za... BARDZOFAJNY 2000+ PALOMINO tak ! Palomino nie przeslyszeliscie sie !!!.

I roznica miedzy Thoroughbred jest widoczna tylko przy kreceniu a ja duzo nie krece. Aktualnie mam proca na 139*12,5 i to mi starczy bo wszystko bzyka pieknie.

niestety to juz koniec dobranocki pora spac..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam magicznego 1700+ tylko Za... BARDZOFAJNY 2000+ PALOMINO tak ! Palomino nie przeslyszeliscie sie !!!.

I roznica miedzy Thoroughbred jest widoczna tylko przy kreceniu a ja duzo nie krece. Aktualnie mam proca na 139*12,5 i to mi starczy bo wszystko bzyka pieknie.

niestety to juz koniec dobranocki pora spac..

Racja ale bardzo łądnie proc smiga na fsb 166 mhz synchro z pamieciami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...