zip_matiz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ... dlaczego AthlonXP 1700+ kosztuja tyle samo co 1900+ albo nawet są tańsze !!!!!!???????? Przykłady: http://www.esc.pl/index.phtml?id=cennik&group=6 http://www.frazpc.pl/sklep/a/Procesory// http://www.sklepwgk.pl/cennik.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Otoz przyklad z fraza pokazuje ze 1700+ serii ogolnie poszukiwanej i wielbionej jest drozszy od "zwyklego" 2000+ dzieje sie tak poniewaz ble ble TE 1700+ kreca sie jak szalone przyklad ecs pokazuje procki w tej samej cenie pewnie ze wzgl na costam przy dostawach 3przyklad cos nie chodzi a poza to nie wiem gdzies Ty sie uchowal juz chyba w " Mama, tata, komputer i ja " pisali o 1700+ ;-) Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 nie wiem bo nieczytuje takich pism TXH za odpowiedź Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 nie wiem bo nieczytuje takich pism TXH za odpowiedź LOL POczytaj troszke forum to bedziesz wiedział wiećej o magicznym 1700+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 nie wiem bo nieczytuje takich pism TXH za odpowiedź LOL POczytaj troszke forum to bedziesz wiedział wiećej o magicznym 1700+ ... a później biegnij do najbliższego sklepu i kupuj magicznego 1700+, bo się kończą :D Trzeba jednak wybaczyć zip_matiz'owi - dopiero zaczyna na forum. Ja w zasadzie też jestem świeży, ale od rejestracji do pierwszego postu minelo dużo czasu, bo musiałem nadrobić zaległości - oczywiście bez przesady - i dopiero jak już zorientowałem się w sytuacji, zacząłem sam pisać. Dobrze radzę to również Tobie zip_matiz - powodzenia. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodex Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 A ja nie mam magicznego 1700+ tylko Za... BARDZOFAJNY 2000+ PALOMINO tak ! Palomino nie przeslyszeliscie sie !!!. I roznica miedzy Thoroughbred jest widoczna tylko przy kreceniu a ja duzo nie krece. Aktualnie mam proca na 139*12,5 i to mi starczy bo wszystko bzyka pieknie. niestety to juz koniec dobranocki pora spac.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 A ja nie mam magicznego 1700+ tylko Za... BARDZOFAJNY 2000+ PALOMINO tak ! Palomino nie przeslyszeliscie sie !!!. I roznica miedzy Thoroughbred jest widoczna tylko przy kreceniu a ja duzo nie krece. Aktualnie mam proca na 139*12,5 i to mi starczy bo wszystko bzyka pieknie. niestety to juz koniec dobranocki pora spac.. Racja ale bardzo łądnie proc smiga na fsb 166 mhz synchro z pamieciami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_maciek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 1700+ to magia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...