SOUNF Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Szukam drukarki, a w zasadzie urządzenia wielofunkcyjnego (skaner musi być) do 300-400zł. Nie mam bardzo czasu czytać na te tematy, a drukarkami nigdy się nie interesowałem. Dobrze by było, aby nie było problemów z wymianą tuszu itp. Proszę o pomoc i pozdrawiam. Edit: Trochę poszperałem i znalazłem: Brother DCP-J125 i Brother DCP-J315W. Są jakieś znaczące różnice oprócz WiFi (WiFi nie jest mi potrzebne)? Czy w tej cenie znajdzie się coś lepszego? Edytowane 21 Czerwca 2012 przez SOUNF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brosystem_pl Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam na forum. Moim zdaniem w tej cenie jest to dobry wybór, tylko jeśli nie jest Ci póki co potrzebne wi-fi,to raczej nie ma sensu przepłacać. A patrzyłeś na urządzenia HP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Witam(...) Żegnam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...