MO7AMED Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Mam problem z routerem tp link tl-wr743nd z tego co pamiętam przestał działać po burzy. Podpinam go do kompa i próbuję wejść na jego ip trwa to dość długo ale udaję się wszystkie ustawienia są OK ale internetu nie mam! miga dioda z napisem SYS. Jakieś pomysły ? Edytowane 10 Czerwca 2012 przez MO7AMED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2012 Primo: popraw tego obrzydliwego byka w tytule. Secundo: co mówi instrukcja? Może warto byłoby przywrócić router do ustawień fabrycznych i/lub wgrać na nowo oprogramowanie? Tertio: http://www.tp-link.com/resources/software/20106174553614.pdf - 11. strona mówi, co powinno świecić, co migać, a co powinno być wyłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayk Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Mam podobną akcję po jakiś skokach napiecia (nie było prądu pół dnia), w TL-WR543G migaja jak oszalałe wan i wszystkie podpięte lany. WLAN miga ale żadne urządzenie nie widzi routera. Edytowane 2 Lipca 2012 przez mayk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...