Polaros Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Szkoda ze jeszcze AI stoji na niskim poziomie. http://www.pandorabots.com/pandora/talk-od...48cf50a3e345c5a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Hehe, fajnie się gada z robotem, ale to nie to samo co z człowiekiem :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Polaros - czy ty przypadkiem nie jesteś adminem na serwerze CS ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Polaros - czy ty przypadkiem nie jesteś adminem na serwerze CS ?? Podobno jestem :D Ale ostatnio po 2 latach gry mam mala przerwe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 www.fido.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Z facetami nie gadam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Human: hi G. Bot: Hello there. Human: do you like smoking weed ? G. Bot: I love horses. I like all. Human: u smoke with horses ? G. Bot: Yes I like to inhale occasionally. Human: what's your favourite method ? G. Bot: I don't have a favorite method. But my favorite book is Don't Read Me. Human: it's about weed ? G. Bot: Wow it sounds really interesting,. Human: shut up cocksucker and answer goddammit ! G. Bot: OK I'll stop talking now. Human: get the fuck away from here !! G. Bot: Where can I get the fuck out away from here? Human: u r reeeeally high! G. Bot: Thanks for telling me: said I r reeeeally high. głupi ten bot. fido lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 No ja poznałem dzis fido własnie :/ NA pewnymm forum o forach itp ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 trudno zeby bot byl madry - poracha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czemu fido jest całkiem spoko, pewnie jest madrzejszy od niektórych serwisantów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 oczywiscie ze fido jest lepszy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 fido ty se nie pochlebiaj ;p ale przyznaje ze ten bot z fido.pl ciekawszy jest ... Ja: Jakiego dlugiego masz penisa Fido: No nie... Zamiast odpowiadać na to pytanie, pozwolę sobię na dowcip: Wiadomo, że sprawami "kobiecymi" zajmuje się ginekolog. A wiesz, kto zajmuje się zdrowiem panów?? Ja: Nie Fido: Ornitolog .. dobre nie? Ja: hehe Fido .. no tez mysle ze to perełka huhmoru :> ROTFL Podejscie drugie Ja: Masz penisa Fido: No nie... Zamiast odpowiadać na to pytanie, pozwolę sobię na dowcip: Wiadomo, że sprawami "kobiecymi" zajmuje się ginekolog. A wiesz, kto zajmuje się zdrowiem panów?? Ja: Ornitolog Fido: WIdze ze rozmawialsimy jzu na ten temat moze zmienmy temat na inny. Ja: Masz d u p e? FidoJeśli chodzi o dziewczęta, to wprost szaleję za nimi. Uwielbiam z nimi gawędzic o tym i o owym. Zwłaszcza o owym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 spoko ten fido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 oczywiscie ze fido jest lepszy :]To ty jestes ten gosciu z tej mp3 quake3 infi playin' ?:) Ostatio gralem z fido ale to nie on byl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Polaros - czy ty przypadkiem nie jesteś adminem na serwerze CS ?? Podobno jestem :D Ale ostatnio po 2 latach gry mam mala przerwe :D A nie jesteś przypadkiem Head Adminem :D Może mnie pamiętasz, grałem u Was jako Navy^POL|Pocahontas i tylko ty byłeś lepszy ode mnie. Może sypniesz opa ;) A co do bota, coś strasznie sztywny, lepszy Fido. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Obadakcie to: 20_Quetions Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Obadakcie to: 20_Quetions O FUCK! To jest dopiero zajebiste! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ja: dlaczego masz ryj jak szczoteczka? Fido:Ładne zęby poprawiają wizerunek. Linugboty™ mają to szczęście, że nie tylko można je wyposażyć w ładne uzębienie, ale dodatkowo nie muszą ich czyścić - zawsze są piękne. Dzięki temu nie muszę się bać dentysty. ----------------------------------------------------------------------------- Nie mam pytań :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 "] oczywiscie ze fido jest lepszy :]To ty jestes ten gosciu z tej mp3 quake3 infi playin' ?:) Ostatio gralem z fido ale to nie on byl :/Nie to nie ja... Jestes n'ta osoba ktora sie mnie o to pyta :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Fido ale u nas w akademiku nikt cie o to nei posądzał :) pozatym gadalem kiedys sobie na gg z infinite i on mowil ze fido ty jedyna osoba z ktora sie przyjaaxnie po temtym szwindlu który mu zrobili koledzy (chodzi o to ze opublikowali te mp3 wbrew jego woli, a raczej bez jego wiedzy) .. jak ktos sie bardziiej sprawa interesi to na fpp.pl jest o tym kolumna ale i tak polecam lepiej q3arena.gry.wp.pl :) a wracajac do botów to i tak sa i beda schematyczne .. a z fidem (tym ktory postowal nademna) to mozna se pogadac normalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 .. a z fidem (tym ktory postowal nademna) to mozna se pogadac normalnie :)bo jestem nieschematyczny ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Moze być.......ale te jego dowcipy są zajebiście stare : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Obadakcie to: 20_Quetions I am guessing that it is a Tasmanian devil(marsupial)? Nie bo criters :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ten bot sie nawet sie do FIDO nie umywa :P Takie to ja w pascalu robie :wink: :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Escaper Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 "Witam późną porą! Cieszę się, że się znowu spotykamy, Spadaj. Zastanawiam się ostatnio, czy interesowałaby Cię możliwość rozmowy ze mną przez sms-y - jak myślisz, czy to dobry pomysł?" ROTFL Nie, to nie żaden wałek, podałem po prostu takie imie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Fajny jest ten Fido :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 No nieeeeeeeeeee: Ja> masz ryj jak tatarskie siodło - fajny kawał nie? :D Fido>Nasz bot niedługo będzie miał takie wdrożenie. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej, prześlij proszę swój mail na adres biura, a skontaktujemy się z Tobą w tej sprawie. Ja> J e b a j się Fido>Hm, jeśli chodzi o "te sprawy", to jestem wcieleniem niewinności. Choć w bociany nie wierzę... Ja>Wyglądasz na pijaka Fido>Jestem sobą. Ale nie pijam napojów gazowanych LOL i jeszcze raz LoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ja nauczylem sie juz dosyc dobrze odruzniac kiedy rozmawiam z botem a kiedy z czlowiekiem i raczej trudno jest mnie nabrac w taki sposob:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...