bigzzgib Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 słyszał ktoś może coś więcej o tej grze bo niewiem czy warto pociągnąć ponoć jest w stylu drivera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 a wyszla juz?? podobno jest bardzo niezla :) jak wyszla to czy moge prosic lokalizacja na priv?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jakieś demko by sie najpierw przydało. W tej grze fizyke robił HAVOK, ta firma co do half lifa 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 demka nie ma a pełną wersje widziałem na sharereactorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 jakieś demko by sie najpierw przydało. W tej grze fizyke robił HAVOK, ta firma co do half lifa 2 Havok to nie firma tylko engine fizyki. Taki plugin jest chyba nawet do 3dsmax. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Gra jest niezła!!Nie wiem tylko czy się szybko nie znudzi,cały czas tylko ścigasz przestępców i do nich strzelasz .I to na czas!!Nie zmieścisz się w czasie lub nie zestrzelisz jakiś bonusów zwiększających czas to w tedy klapa!! Narazie zagrałem tylko w dwa pierwsze eapy zobaczymy co dalej! Tu są zdjątka z gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrSour Opublikowano 26 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2003 Gralem (mam od paru tygodni), jest calkiem fajna. Jak juz Miro.z napisal - jezdzi sie i strzela do bonusikow i bandytkow. Wedlug mnie, warto sprobowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Jak to nie ma dema a to co to jest? 1 Link http://www.gamershell.com/download_3295.sh...=starsky++hutch 2 Link http://www.3dgamers.com/dl/games/starskyhu...etupus.exe.html Waga Pliku 106.6 MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Jak to pisałem to demka jeszcze nie było ale już dawno udało mi się sprawdzić tą grę i stwierdzić że jest nic nie warta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 Ta gierała jest conajmniej od 2-3miesięcy !!!!! W wakacjie już w nia troche pogrywałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...