stranger Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jak w temacie mam zamiar kupic bo 21 dBa producent przewiduje.... jakies fachowe opinie na jego temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mixtrol Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Nie słychać różnicy między FalconRockiem II a WihisperR... IV, chłodzenie również na tym samym poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ok dzieki.....nareszcie ktos..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ten whisper jest drozszy prawie o 10 zl... a ma mniejszy przeplyw powietrza ... ja bym polecal FR II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no wlasni ma ktos falcon rocka II? naprawde jest taki cichy? dzis jakis sprzedawca w sklepie twierdzil ze 31 dBa wydziela, a producent pisze o 25 dBa niech ktos to skomentuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 sprzedawca ma pewnie mierniku w uszach i rozroznia 28 czy 31 dBa... :lol: wez FR II , on jest cichy a wydajniejszy podobno od WR IV.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Dzis kupilem wlasnie falcon rocka II i jak narazie jestem zadowolony, wentyl jest cichszy niz Titan, a i temp. niezla na 1700+@2600+ mam w idle 39, a prime95 torture test max 45 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no to gratulki :) tez niedlugo kupie FR II Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 W sumie tez sie zastanowialem nad tym whisper rock, ale nie mam czasu czekac az mi przysla, bo u mnie w miescie nigdzie go nie moglem znalezc za to falcon rock'a pozadnie wyszlifowalem i hula az milo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bladzio Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ten whisper jest drozszy prawie o 10 zl... a ma mniejszy przeplyw powietrza ... ja bym polecal FR IIWR4 - Przepływ powietrza: 37,26 CFM Fr2 - Przepływ powietrza: 28 CFM chaos sam widzisz tu sie z toba nie zgodze ze Wr4 ma mniejszy przeplyw od fr2 , ale pewnie obyswa colerki beda mialy podobna wydajnosc , jak nie taka sama. a tak prz okazjo witam all na forum :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no wlasnie tez to sprawdzalem u producenta i cos ten przeplyw powietrza mi sie wydawal podobny a nawet lepszy na korzysc WR4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 mam tego FRII jak dla mnie niechlujnie wykonany ( strasznie nierowno wyfrezowany tam gdzie powinno byc lustro ) ale cichy temp na procku 43-52 stopnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 mam tego FRII jak dla mnie niechlujnie wykonany ( strasznie nierowno wyfrezowany tam gdzie powinno byc lustro ) ale cichy temp na procku 43-52 stopnie dzieki grass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Tez mam falcon rocka, kupilem go calkiem przypadkowo ale jestem zadowolony bo jest cichy i chlodzi jako tako. PS Stranger zmniejsz podpis... jest srednio 3x dluzszy od kazdego twojego posta! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Ja tez jestem zadowolony (bylem) z FC2. Coolerek w swojej cenie rzadzi!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ja nie wiem co tam sa za zonki ale WR4 http://www.pccooler.com.pl/show_ele.php?el...l_id=270&lev=26 ----------------------------------- Producent: Spire Wymiary: radiatora : 80 x 80 x 44 mm / wentylatora : 80 x 80 x 25 mm Łożyskowanie: kulkowe Wydajność: 28 CFM przy 2300 rpm Głośność: 21 dBA !!! Prędkość obrotowa: 2300 rpm Natężenie prądu: 0.09 A Żywotność: 50 000 godzin Typ złącza: potrójna zapinka do podstawki ----------------------------------- FR2 ----------------------------------- Producent: SPIRE Wymiary: radiator : 80x80x44mm (l × w × h) / wentylator : 80x80x25 mm Łożyskowanie: kulkowe Wydajność: 27,99 CFM Głośność: 25 dBA Prędkość obrotowa: 2300rpm Natężenie prądu: 0,09 A Moc: 1,08 W Żywotność: 50000 h Typ złącza: 3 pin ----------------------------------- a jesem w stanie przysiądz ze bylo 37 cfm dla fr2 wwczesniej pozatym to jednak widze ze jest rowno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 moze to jakis chwyt reklamowy, zmniejszyli przeplyw to i cichszy jest, a zeby sie lepiej sprzedalawal to obnizyli wpis z przeplywem w FR 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Tez mam falcon rocka, kupilem go calkiem przypadkowo ale jestem zadowolony bo jest cichy i chlodzi jako tako. PS Stranger zmniejsz podpis... jest srednio 3x dluzszy od kazdego twojego posta! :( o co ci chodzi z tym podpisem? nie masz scrolla w myszce??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 no wlasnie dostalem i zalozylem WR 4 musze powiedziec ze wykonanie bardzo ladne procesora a jak na ten typ materialu i ta klase to osiagi calkiem przyzwoite athlon 1700@2400 w windzie 35C po katowaniu demkiem cmr3 20 min osiagnal 39C i to co mie najbardziej cieszy!!!!!!! jest naprawde cichy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 miernik/program ci zaniza, dobre wc ma 35 C :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 na epoxie dołóż sobie 7*C to wyjdzie ci wąłściwy wynik. poza tym stranger dowaliłeś 3 posty pod rząd. naucz się korzystać z funkcji "edit", na prawdę mały wysiłek. z tego co widzę to falcon rock 2 jest całkiem całkiem i nie kosztuje majątku. a może coś innego w tej cenie ale nie gorszego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 na epoxie dołóż sobie 7*C to wyjdzie ci wąłściwy wynik. poza tym stranger dowaliłeś 3 posty pod rząd. naucz się korzystać z funkcji "edit", na prawdę mały wysiłek. z tego co widzę to falcon rock 2 jest całkiem całkiem i nie kosztuje majątku. a może coś innego w tej cenie ale nie gorszego ? mniejszym wysilkiem jest kliknąc na odpowiedz i dopisać coś.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 mniejszym wysilkiem jest kliknąc na odpowiedz i dopisać coś.... 8O Nastepny postojebca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 cóż, nie każdy mógł się urodzić normalny. testował ktoś whisper rock'a i falcon rock'a 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 mniejszym wysilkiem jest kliknąc na odpowiedz i dopisać coś.... 8O Nastepny postojebca. sluchaj mistrzu gdybym, pisal takie bzdury jak ty i zbieral posty piszac dwa slowa nastepny postojebca to mialbym ich pewnie tyle co ty masz cos ciekawego to napisz, chcesz wyrazic opinie na moj temat to zapraszam na priv a potem spotkamy sie w real jesli uwazam, cos za wazne to pisze o tym, a o postojebcach to pisza tylko ci ktorzy na liczby zwracaja uwage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 cóż, nie każdy mógł się urodzić normalny. też ubolewam nad twoim przypadkiem.... testował ktoś whisper rock'a i falcon rock'a 2 ? wracajac do tematu to whisper rock IV przy niekreconym 1700 athlonie temp przy pracy w windzie 30C po 30 min jezdzenia w CMR3 35C podkrecony do 2600 33C w windzie 38C w CMR3 a falcon rocka nie testowalem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 podobno falcon rock jest trochęlepszy więc to na razie mój tym do zakupu. ale w wersji skopiowanej czyli speeze raptor cool I. wydajność ta sama, głośność też a tańszy o 10-15 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 nie wiem czy lepszy, producent podaje ze cichszy co do wydajnosci to ie narzekam, fakt ze jest tanszy, ale jak masz wyciety bok budy i widac wnetrze to przyjemny efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 tylko muszę pochodzić iposzukać tego speeze raptor cool. nie iwem czy znajdęw lublinie, tu nic nie ma. tylko titany :) najwyżej starszego wyślę jak w warszawie będzie. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2003 moze w xyzie albo w animie na narutowicza. w animie powinien byc spajer i zawsze sie dogadasz na rabata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...