weronica Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Mam pytanie ktorego programu uzywac do przegrywania plyt cd (audio) czy rzeczywiscie clone cd jest dokladniejszy ???? chodzi mi o jakosc dzwieku wiem ze to mala roznica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja uzywam clona i jak narazie nie miałem zadnych problemow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja clone uzywam do gierek.. a nero do filmów muzyki i innych takich.. ;) ale to chyba kwesta gustu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jakość zależy od jakosci mp3. :) a nie od programu w ktorym wypalasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 on pyta o kopiowanie plyt audio... i clonem z tego co wiem nie mozna skopowac plytki z mp3 do audio. kiedys czytalem, ze clone nie jest najlepszy do kopiowania audio (ale czy to prawda?), nero nie jest zly. prawdziwy program do wypalania audio to Feurio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zalozenie CloneCD jest takie aby robic dokladne kopie plyt CD, wiec jasnym jest ze bedzie to program lepszy i jego uzywaj. Inaczej mowiac jesli robisz jakakolwiek kopie CD, nie wazne czy audio czy data, uzywaj CloneCD. Nero do samodzielnych kompilacji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 uzywam clona i alcohola 120% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 CloneCD jest dobry jesli masz nowe nieporysowane płytki, w przeciwnym razie bedzie korygował po swojemu dane (wzmacniał słabe sektory) z miejsc w których czytnik będzie miał trudności z odczytem - na kopiach mogą pojawic się trzaski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Do kopiowania zabezpieczonych płyt tylko clonecd lub alcohol120%, do zgrywania wszystkiego innego nero. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ja clone uzywam do gierek.. a nero do filmów muzyki i innych takich.. ;) ale to chyba kwesta gustu ;) me too! nero szybciej zalatwi sie ze zrobieniem obrazu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ja clone uzywam do gierek.. a nero do filmów muzyki i innych takich.. ;) ale to chyba kwesta gustu ;) me too! nero szybciej zalatwi sie ze zrobieniem obrazu ja tez 8) z tym ze do zabezpieczonych uzywam ClonyXXL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Do audio najlepszy będzie Feurio, jak ktoś już pisał (również by Ahead, jak i nero) albo Disk Juggler. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Only Exact Audio Copy. Szczególnie do zgrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Wypalanie ISO, nagrywanie plytek ktore sam skladam - NERO Kopiowanie plyt 1:1 (zwykle i audio) lub tworzenie obrazow - Clone CD MP3->CDAudio - Mp3 CD Burner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...