devil162 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 (edytowane) witam zakupiłem nową kartę graficzną Ati Radeon XFX HD6850 Black Edition po uruchomieniu gry Sniper Elite V2 wyskakują mi błędy graficzne, widać je na screenie , gdy zminimalizuje gre i np. włącze jakiś filmik jest ich więcej gdy wyłączę gre wszystko wraca do normy coś jest nie tak z kartą ? prosze o pomoc po uruchomieniu gry i zminimalizowaniu jej ekran wyglada tak Edytowane 13 Czerwca 2012 przez devil162 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Wygląda na przekręcone/przegrzewające się pamięci karty. Spróbuj obniżyć ich taktowanie i zobacz, czy wtedy będzie się to nadal pojawiało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 (edytowane) karta dziś została przyniesiona przez listonosza, jest nowa, odrazu z pudełka ją włożyłem do kompa wiec nie było przy niej nic ruszane te taktowania pamięci są ustawione na 1100 MHz na ile zmniejszyc ? zmniejszylem do 1000 mhz i nadal to samo Edytowane 13 Czerwca 2012 przez devil162 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Spróbuj przedmuchać slot PCI-experss. Jeżeli to nie pomoże to najprawdopodobniej masz grafikę uwaloną. Podaj jeszcze jaki zasilacz posiadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Seasonic 500 W a moze to byc wina tego że w systemie pozostały pozostałości starych sterownikow ? usunalem tylko poprzez dodoj/usun programy , nie uzywalem np. driver cleanera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Stery nie powinny mieć tu znaczenia. Najpewniej, jak wspomniał KoVol, to uwalona karta, tak więc dałbym ją na reklamację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 A ja przed oddaniem karty na gwarancję sprawdziłbym ją na innym komputerze. Żeby nie było: "Oddałem kartę na gwarancję i powiedzieli że sprawna" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 jeszcze spróbuje dokładnie wyczyścić wszystkie stare sterowniki i dopiero zainstalowac nowe i zobacze , moze bedzie dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jaki to dokładnie model Seasonika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 nawet nie chce mi sie patrzeć ... drugi raz kupuje karte graficzna wciagu polroku i za pierwszym razem kase odzyskiwalem 3 miesiace a teraz znowu przysłali zepsuty chłam ... odesle im to do zamkniecia temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 Sprawdź lepiej kartę na innym kompie. Nie można wykluczyć, że komp płata ci jakieś figle. nawet nie chce mi sie patrzeć Przy takim podejściu nie truj więcej na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devil162 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2012 nie mam jak sprawdzić na innym komputerze, nie bede zmuszal kolegów żeby odinstalowywali sterowniki swoich kart pozniej instalowali do tej itd itd ... poza tym komp nie płata żadnych figli bo stara karta graficzna działa bez zarzutu nastepnym razem nie bede kupowac na allegownie tylko w normlanym sklepie interntowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...