RAZOR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jak pewnie części z was wiadomo niedawno (piątek 13) moja zasiłka odeszła do krainy wiecznych łowów, zabierając ze sobą mobo. Paradoksalnie miesiąc wcześniej założyłem topic o dziwnie działające zasiłce http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29425&highlight= . Wiecej nie popełnie błędu oszczędzając na zasiłce przy składaniu kompa. No więc mam pytanie - jaką zasiłkę najlepie <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span>?? Zaznaczam, że chciałbym aby pociągnęła Bartona + R9700. Wiem że podobne tematy juz były, ale ceny się zmieniają, a na rynku pojawiają się nowe modele. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karuz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Polecam Ci fortona na allegro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ta zmieniaja sie :lol: niesadze zeby zmienily sie w ciagu kilku dni a w ostatnim czasie bylo mnostwo tematow o zasilkach :/ kup sobie jakiegos CHIEFTECa i bedziesz zadowolony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 300 czy 350? I ile CHIEFTEC 350 kosztuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kutek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no coz mozna powiedziec w rozsadnej cenie, to ja bym sie zastanawial nad Chieftec 360W PFC ATX 212 zł, jakiegos Fortona ale to juz wieksza polka, taj jak Anteck'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A jaki jest adres stronki CHIEFTECa lub Fortona , polska oczywiście. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 www.chieftec.pl Fortrona nie znam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 boshe caly czas podobne topicy :):) ludzie szukajcie ale odpowiem na pytanie jaka zasilka wiec Cheiftec Forton Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Dzieki + sprawdzilem oferty, i chyba wiem co kupie. Wiem, wiem ze caly czas podobne pytania,ale jak przchodzi do zakupu to czlowiek chce byc pewien. Dzieki za pomoc. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 mowilem ze bany poleca za nastepny nowy topic o zasilaczach !!!! ok dzis jeszcze ostrzezenie ale nastepny topic to juz prewencyjnie bedzie ban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...