BasicGeo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Witam bardzo serdecznie, na początek przepraszam jeśli to nie ten dział. Otóż dzisiaj pojawił się problem z moim obrazem na monitorze jest on rozmyty. Monitor ma już ponad 6 lat chodził bez zarzutu, z rana też wszystko działało jak należy, a dosłownie 20 minut temu po włączeniu komputera jest, to co jest na powyższym obrazku. Komputer ogólnie jest czysty, bo robiłem format 3 dni temu. Sterowniki najnowsze są do karty graficznej, temperatury też wydają się być OK. Proszę doradzić cóż to może być. Pozdrawiam. Edycja - Podłączyłem laptopa i przejrzałem te 2 screeny są czyste żadnych rozmyć, cieni itp. A więc monitor zdycha ? Edytowane 14 Czerwca 2012 przez BasicGeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 To jest screen czyli sygnał z karty graficznej i tu jest wszystko ok. Musiałbyś zrobić fotkę monitora wyświetlającego obraz, ale nie mając dobrego aparatu za wiele się nie dowiemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BasicGeo Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Problem rozwiązany. Wysunąłem komputer spod biurka prawdopodobnie powodem były duże fałdy kurzu lub dociśnięty kabel prowadzący od karty graficznej do monitora, bo wyprostowałem go i już obraz czysty wyraźny. Mimo wszystko dziękuję za zainteresowanie i pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...