Skocz do zawartości
tHuNaR

Nowosci na bloki.republika.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Bloki sie miały pojawic za kilka dni. I jak dotąd nic, a mija juz 4 dni. A własnie czekam na jakiś fajny blok bo chciałem sobie wymień ten od CPC. A chyba te nowe będa wydajniejsze od CPC?

nie ma na rynku mniej wydajnego bloku niz ten z CPC :lol:

A co myślisz/myślicie o tym bloczku stąd http://www.mcs.pc.pl/sklep.html#chw nazwa STORM2? Warto go wziąć...na nic droższego juz mnie nie stać....

IMHo

to lepiej poczekaj az uzbierasz te dodatkowe 40 pln i kup orbitala przynajmniej bo potem znowu bedziesz zmienial (jak kupisz tego storma wierconego)

Wierconego?! To czemu jest napisane w opisie storma2, że jest frezowany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobacz galerie tego bloku a sie przekonasz :)

Sie na tym nie wyznaje dlatego pytam ;) A galeria to mi niewiele mówi z przyczy opisanych powyżej....

Ale skoro jest wiercony to pozostaje tylko Nukleon lub Orbital? Ale one są strasznie drogie. Nie ma coś podobnego w możliwszej cenie? Linki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobacz galerie tego bloku a sie przekonasz :)

Sie na tym nie wyznaje dlatego pytam ;) A galeria to mi niewiele mówi z przyczy opisanych powyżej....

Ale skoro jest wiercony to pozostaje tylko Nukleon lub Orbital? Ale one są strasznie drogie. Nie ma coś podobnego w możliwszej cenie? Linki?

http://bloki.republika.pl/

Tu są naprawde pożadne i tanie. Za dużo mniej niż 100 zł kupisz porządny frezowany blok.

BTW: Zaglądam na http://bloki.republika.pl/ i strona zniknęła, została sama grafika, pewnie ten długo oczekiwany update :!: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde niestety u mnie znowu to samo, nie wiem jakim cudem ale po tym jak zrobilem tak jak Thunar napisal wszedlem na ta strone ale po chwili jak tylko probowalem gdzies wejsc to pojawials sie komunikat o przekroczeniu limitu. Niestety pozostalo nam tylko czekac cieepliwie az wszystko bedzie ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem kto im robil te javaskrypty, ale sa do bani. Jak ktos sie orientuje o co w tym chodzi, to polecam zajrzec do sourc-a. Dla niewiedzacych zamieszcze zdjecia tych ichnych testow (gowno wartych swoja droga - do tego poplatali zdjecia):

North Pole (woda 27C), cena: 79PLN

Dołączona grafikaDołączona grafika

Athlon

Duron

North Star (woda 27C), cena: 69PLN

Athlon

Duron

Snake (woda 25C), cena: 85PLN

Dołączona grafika

Athlon

Hurricane (woda 24C), cena: 99PLN poly-top, 90PLN top miedziany

Athlon

Cold Crown, , cena: 99PLN poly top, 90PLN top miedziany

brak testow

Wiecej nie ma :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale bloczki podrożały... no to mi sie nie podoba.. takie zmiany 'na lepsze' to ma nan gdzieś.. czemu za to że blok ma teraz nazwe mam płacić 5 złotych wiecej? ;/

bo sie nameczyli, zeby ja wymyslic :lol: a poza tym osoba, ktora robila/spieprzyla strone tez forse wziela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie stronka działa, ale tylko wtedy jak otworze i poczekam aż 70 elementów się ściągnie, bo jak coś klikne przed to stronka się rypie i "Błąd Java". Jak poczekasz to hodzi spoko, szybciutko się wszytko ładuje, tylko uwaga, by nie korzystać z "Wstecz" przeglądarki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak napisalem do nich na maila ze wlasnie wyskakuja takie bledy to odpisali mi, ze tak ma byc azeby raz (tak napisali) wszystkie elementy sciagnac, ponoc potem nie trzeba ich ponownie sciagac, ale w rzeczywistosci jest inaczej, owszem za kolejnym razem sciaga mi kilkanascie mniej elementow ale zawsze trzeba czekac ...i to sporo.....Ale mysle ze warto bo po tem dziala to super......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi