Michnik Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Bloki sie miały pojawic za kilka dni. I jak dotąd nic, a mija juz 4 dni. A własnie czekam na jakiś fajny blok bo chciałem sobie wymień ten od CPC. A chyba te nowe będa wydajniejsze od CPC? nie ma na rynku mniej wydajnego bloku niz ten z CPC :lol: A co myślisz/myślicie o tym bloczku stąd http://www.mcs.pc.pl/sklep.html#chw nazwa STORM2? Warto go wziąć...na nic droższego juz mnie nie stać.... IMHo to lepiej poczekaj az uzbierasz te dodatkowe 40 pln i kup orbitala przynajmniej bo potem znowu bedziesz zmienial (jak kupisz tego storma wierconego) Wierconego?! To czemu jest napisane w opisie storma2, że jest frezowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 zobacz galerie tego bloku a sie przekonasz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Pewnie bląd :) To jets wiercony, "Lev" są wiercone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 zobacz galerie tego bloku a sie przekonasz :) Sie na tym nie wyznaje dlatego pytam ;) A galeria to mi niewiele mówi z przyczy opisanych powyżej.... Ale skoro jest wiercony to pozostaje tylko Nukleon lub Orbital? Ale one są strasznie drogie. Nie ma coś podobnego w możliwszej cenie? Linki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Pewnie bląd :) To jets wiercony, "Lev" są wiercone. Aha czyli teraz wszystko jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 zobacz galerie tego bloku a sie przekonasz :) Sie na tym nie wyznaje dlatego pytam ;) A galeria to mi niewiele mówi z przyczy opisanych powyżej.... Ale skoro jest wiercony to pozostaje tylko Nukleon lub Orbital? Ale one są strasznie drogie. Nie ma coś podobnego w możliwszej cenie? Linki? http://bloki.republika.pl/ Tu są naprawde pożadne i tanie. Za dużo mniej niż 100 zł kupisz porządny frezowany blok. BTW: Zaglądam na http://bloki.republika.pl/ i strona zniknęła, została sama grafika, pewnie ten długo oczekiwany update :!: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Doklad Rafalmag. Wlasnie mi sie stronka laduje, widze duzo nowosci i nazwy dla blokow sa :] Jeszcze nie wszystko dziala poprawnie, ale zapowiada sie ciekawie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 North Pole - Ten bloczek ma wiecej odwiertow niz LEv1 ... Szczeka opada .. :bij: Ciekawe ile to bedzie kosztowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Moge sie zalozyc ze mniej niz 100zl. Jest tam tez wiecej wierconych, wlasnie mi stronka zniknela, pewnie jeszcze jakies testy trwaja. Ma sie tez pojawic porownanie wszystkich blokow, juz nie moge sie doczekac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Są już testy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Taki nawal ludzi musialo sie tam akurat probowac wejsc ze zostal przekroczony limit godzinnego transferu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Danieldz sprobuj wejsc przez http://www.bloki.republika.pl/index.html , mnie inaczej nie chcialo wpuscic. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłosilem im błąd i pewnie naprawiają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 oki thx Thunar, teraz juz wszystko ok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 u mnie w operze strona nie chodzi, a jak sprobowalem IE to wyskoczylo "przekroczony limit transferu" QWA :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Qrde niestety u mnie znowu to samo, nie wiem jakim cudem ale po tym jak zrobilem tak jak Thunar napisal wszedlem na ta strone ale po chwili jak tylko probowalem gdzies wejsc to pojawials sie komunikat o przekroczeniu limitu. Niestety pozostalo nam tylko czekac cieepliwie az wszystko bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie wiem kto im robil te javaskrypty, ale sa do bani. Jak ktos sie orientuje o co w tym chodzi, to polecam zajrzec do sourc-a. Dla niewiedzacych zamieszcze zdjecia tych ichnych testow (gowno wartych swoja droga - do tego poplatali zdjecia): North Pole (woda 27C), cena: 79PLN Athlon Duron North Star (woda 27C), cena: 69PLN Athlon Duron Snake (woda 25C), cena: 85PLN Athlon Hurricane (woda 24C), cena: 99PLN poly-top, 90PLN top miedziany Athlon Cold Crown, , cena: 99PLN poly top, 90PLN top miedziany brak testow Wiecej nie ma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 jakbys jeszcze podal, ktory blok jak sie nazywa to byloby git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 :mrgreen: dziekuje :) Stronka mi nie dziala. QWA zjebali cos z nia bo ani IE ani Opera sobie z nia nie radza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 prosze taa, mi tez nie :] przekombinowali troche z tymi skryptami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ale bloczki podrożały... no to mi sie nie podoba.. takie zmiany 'na lepsze' to ma nan gdzieś.. czemu za to że blok ma teraz nazwe mam płacić 5 złotych wiecej? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ale bloczki podrożały... no to mi sie nie podoba.. takie zmiany 'na lepsze' to ma nan gdzieś.. czemu za to że blok ma teraz nazwe mam płacić 5 złotych wiecej? ;/ bo sie nameczyli, zeby ja wymyslic :lol: a poza tym osoba, ktora robila/spieprzyla strone tez forse wziela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Teraz tylko czekac co na taka konkurencje Mate :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Qrde jakby ktos mogl to niech wwali tu na stronke ceny poszczegolnych bloczkow i zestawow...bo mi te skrypy tez nie dzialaja i wywala caly czas jakies bledy....moze ktos to zglosi do nich bo ja maila nawet nie mam do nic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 zeby nie robic balaganu edytowalem poprzedniego posta (z testami i zdjeciami) i dodalem tam ceny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 wyglada na to, ze strona chodzi, trzeba tylko, zgodnie z instrukcja na glownej, poczekac na zaladowanie calosci... co jest w sumie calkiem zabawne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ale powinni gdzieś umieścić nazwisko autora tych zmian ;) ku przestrodze dla potomności.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalmag Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 U mnie stronka działa, ale tylko wtedy jak otworze i poczekam aż 70 elementów się ściągnie, bo jak coś klikne przed to stronka się rypie i "Błąd Java". Jak poczekasz to hodzi spoko, szybciutko się wszytko ładuje, tylko uwaga, by nie korzystać z "Wstecz" przeglądarki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Jak napisalem do nich na maila ze wlasnie wyskakuja takie bledy to odpisali mi, ze tak ma byc azeby raz (tak napisali) wszystkie elementy sciagnac, ponoc potem nie trzeba ich ponownie sciagac, ale w rzeczywistosci jest inaczej, owszem za kolejnym razem sciaga mi kilkanascie mniej elementow ale zawsze trzeba czekac ...i to sporo.....Ale mysle ze warto bo po tem dziala to super...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...