ridek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam, zauważyłem dzis pewne dziwne zachowanie karty. Otóz, po zagramiu w gre i właczeniu jej zegary działają na maxa oraz obciążenie na 90%. Po restarcie kompa, to samo. Więc postanowiłem zresartować bios karty poprzez jej wyjęcie. Pomogło na chwilę. Po zagraiu w grę, ten sam efekt. Zrestartowanie biosu płyty głównej i reinstalacja systemu nie pomogło. Jakieś propozycje koledzy? Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Może by tak zmiana sterowników? Sprawdź TE U siebie miałem dziwny problem ze sterownikami powyżej 12.1 druga karta przy starcie systemu miała taktowania z 3D.. pomagało jedynie uruchomienie aplikacji 3D po wyjściu do pulpitu taktowanie wracało do normy. Problem rozwiązały nowe beta drivery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridek Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Może by tak zmiana sterowników? Sprawdź TE U siebie miałem dziwny problem ze sterownikami powyżej 12.1 druga karta przy starcie systemu miała taktowania z 3D.. pomagało jedynie uruchomienie aplikacji 3D po wyjściu do pulpitu taktowanie wracało do normy. Problem rozwiązały nowe beta drivery. sterowniki oczywiscie przeinstalowalem wczesniej, zapomniałem o tym wspomniec. Problem juz rozwiazałem. Plik java'y był zawirusowany. Sprawcą był Crysis - Wrackage Standalone Edition, więc przestrzegam przed ściąganiem go np. z torrentów. Gra jest darmowa i dostępna na wielu stronkach. Pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...