ivanov Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna przejściówki AGP- PCI. LINK Jest ona dostępna TYLKO w tym sklepie, a oni nie wysyłają nic poza Japonię... Potrzebowałbym pośrednika, który mi to kupi i wyśle do Polski (rzecz jasna za odpowiednią opłatą). Ma ktoś znajomego w Kraju Kwitnącej Wiśni, który by się tego podjął? Bardzo proszę o nie komentowanie przydatności tego produktu, gdyż potrzebuję go do extreme OC, a nie do codziennego użytkowania. Hm, dział mam nadzieję właściwy. Edytowane 14 Czerwca 2012 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Tompior lada dzień ma wyjechać do Japonii: sprawdź tutaj: Wyjazd do Japonii - potrzebna pomoc :P - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne - strona 2 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) THX :) PW już poszło Edit: Ech, ze względów czysto logistycznych okazuje się to niestety niewykonalne :sad: Inni chętni? :D Edytowane 14 Czerwca 2012 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zapytam sie swoich ludzi czy mi podeslac taki bajer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Temat bedzie ogarniety :) na e-mailu sobie wyjasnimy. Ziomek-san to dla mnie zrobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...