koniecdrogi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam, chciałem dokupić sobie wentylator 12 cm na przód obudowy lecz pierw chciałem sprawdzić jak wygląda sprawa z jego montażem sciągłem pierw boki z tym nie było problemów, Jednak co dalej ? Nie ma już w obudowie żadnych tradycyjnych śróbek tylko takie jak na zdjęciach . przód wydaję mi się nie jest przymocowany żadną śróbką i od dołu ma taką jakby dziure(uczwyt ? ) Widać to na jednym z zdjęć Gdy się go lekko pociągnie to wygina się tylko dół(nie chcę nic ułamać) Niestety nie znam konkretnego modelu obudowy gdyż był to kupowany gotowy zestaw już trochę temu jedyne co mogę powiedzieć to że na przodzie ma rysunek Mustang jak widać na zdjęciach . Zdjęcia ImageShack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Raczej wszystko masz na klipsy, musisz to delikatnie i umiejętnie podważyć. Jak połamiesz - poxipol w rękę i naprawisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 (edytowane) Zazwyczaj front panel ściąga się po prostu kładąc obudowę na bok, złapaniem uchwytu na dole front panelu i dosyć mocne pociągnięcie. Nic nie powinno się uszkodzić, choć ciort wie jak to jest w tych tańszych obudowach. Edytowane 14 Czerwca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koniecdrogi Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Dzięki, spróbuje jeszcze coś pokombinować. Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Pamiętaj że od włącznika/resetu/USB lecą kable do komputera, nie wiem czy poodłączałeś to w środku, tak więc ostrożnie z tym ciągnięciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...