Vengeance Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jako , iż dużo osob na tym forum slucha tej nie wątpliwie najlepszej kapei Trash metalowej na naszym pięknym globie (no offence Topic ma byc _TYlko_ o slayerze) postanowilem zalozyc topic i dowiedziec sie jak jest wasz ulubiony album piosenka. Czy macie jakies ciekawe Video , ja mam 2 plyty duzo z 83 roku. Chętnie sie z kims powymieniam. Moj ulubiony album Decade of Agression (cd1) piosenka Tormentor/Dead Skin Mask Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Ja lubie Divine Intervention. Na plytkach mam kilka teledyskow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Angel of death Disorder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 SLAYER bez Lombardo to jakies nieporozumienie - skonczyli sie na Seasons In The Abyss - labedzi spiew w niezlym stylu. Najlepszy album South Of Heaven - najmroczniejszy Reign In Blood. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 hmm plyta... , trudno powiedziec dla mnie najlepsze to Reign in blood , South of heaven , Seasons in The Abyss , Divine Intervention i God Hates Us All a z kawalkow to Angel of death , Postmorten-Raining Blood , South of Heaven , War Zone , Hell Awaits , Dittohead , 213 teledyskow to mam jakies 14 w tym kilka wczesnych SLAYER ROOLEZ!!! ooo wlasnie ma ktos moze koncert Slayera z ozzfestu z polski??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Reign in Blood!!!! Nie mam pojęcia ile razy słyszałem różne przeróbki tego kawałka, ale i tak oryginał pozostaje najleprzy :P Wogóle cała twórczość i poziom tego zespołu pratycznie pozostaje na jednym bardzo wysokim poziomie i aż strach pomyśleć, że to kiedyś się skończy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 O juz przez moment myslalem ze nikt sie nie wypowie :D co do Reign in Blood to fakt po pierwszyh paru nutach odrazu wiadomo ze to Slayer :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 "i hate you" wymiata! hehe... a tak to "raining blood" [vader gra ten kawałek na swoich koncertach ] i "angel of death" !!! ... a jak to wszystko jeszcze "polejesh" heineken'em i zaczniesz mushować ghyhyhy... to jest ŁODLOT [np. tak jak ja wczoraj robiłem, ma ktoś kołnierz na szyje bo jej nie czuje :[ ghyhyhy...] Slayer Power !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ta :D tylko ze Hate You nie jest piosenka slayera to przerobiona jakas piosenka punk rokowa ale jest zajebista :D i ta solowka pod koniec ahhhhhhhhhhhhhh prziekne to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a Dead Skin Mask wam sie nie podoba ? ???? : ) ) ) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no to tak: "diabolus in musica" i "god hate us all" jakos mi nie podeszly. najfajniejszy album to oczywiscie reign in blood. a utwór? hmm ja lubie dissident agressor a jak Wam sie podobała płyta "Undisputed Attitude"??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 "Undisputed Attitude" łodlotowa... mnie się bardzo podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 mi nie podeszła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...