Skocz do zawartości
Kamil18

Mysz do 100-150zł (nowa)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, szukam myszki do 100-150zł która zastąpi mojego padniętego Razera DA 1800dpi

fajnie by było jakby sensor działał podobnie jak w DA gdyż się do niego przyzwyczaiłem, tyle że pojawił się dwuklik oraz scroll zaczął przerywać więc przyszedł czas na zmianę

Słucham propozycji, które znajdę w sklepach internetowych

z tego co wyczytałem to jedyna propozycja warta uwagi?

http://www.morele.net/logitech-mx518-15770/

Edytowane przez Kamil18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam Logitecha G500. Wcześniej miałem zwykłego Deathaddera. Napiszę moje uwagi co do G500.

-Brak elementów błyszczących. co było dla mnie bardzo uciążliwe w DA, niemiłosiernie zbierał się na tym pot.

-Zmiana DPI w locie.

-Diody informujące o obecnym stanie DPI.

-3 przyciski z boku, 2 obok lewego przycisku, 2 przyciski w rolce (odchylając ją na lewo lub prawo)/

-Możliwość puszczenia rolki na "wolny bieg"

-Wytrzymały, oplatany kabel.

-Możliwość dociążenia myszki.

Ceny zaczynają się od 169 zł, ale myślę, że warto dopłacić, dla mnie ta myszka jest idealna :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DA mimo że zbierała pot to genialnie w ręce leżała i dobrze działała akceleracja, gdy chciałem szybko przelecieć kursorem na drugi kawałek mapy nie było problemu.

nie wiem czy to samo jest w respawnie, chyba poczekam na możliwy respawn 2 ^^

Aktualnie kupiłem a4techa x748 z sensorem avago, średnio mi się podoba, nie leży tak w ręce jak deathadder, trochę za małą ma "dupę"

Edytowane przez Kamil18

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi