Kamil18 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, szukam myszki do 100-150zł która zastąpi mojego padniętego Razera DA 1800dpi fajnie by było jakby sensor działał podobnie jak w DA gdyż się do niego przyzwyczaiłem, tyle że pojawił się dwuklik oraz scroll zaczął przerywać więc przyszedł czas na zmianę Słucham propozycji, które znajdę w sklepach internetowych z tego co wyczytałem to jedyna propozycja warta uwagi? http://www.morele.net/logitech-mx518-15770/ Edytowane 15 Czerwca 2012 przez Kamil18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojttekkk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dołóż 50 zł i kup sobie Razer DA Respawn - 3000 dpi. :) Polecam, bardzo dobra myszka, użytkuję ją od roku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Polecam Logitecha G500. Wcześniej miałem zwykłego Deathaddera. Napiszę moje uwagi co do G500. -Brak elementów błyszczących. co było dla mnie bardzo uciążliwe w DA, niemiłosiernie zbierał się na tym pot. -Zmiana DPI w locie. -Diody informujące o obecnym stanie DPI. -3 przyciski z boku, 2 obok lewego przycisku, 2 przyciski w rolce (odchylając ją na lewo lub prawo)/ -Możliwość puszczenia rolki na "wolny bieg" -Wytrzymały, oplatany kabel. -Możliwość dociążenia myszki. Ceny zaczynają się od 169 zł, ale myślę, że warto dopłacić, dla mnie ta myszka jest idealna :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil18 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) DA mimo że zbierała pot to genialnie w ręce leżała i dobrze działała akceleracja, gdy chciałem szybko przelecieć kursorem na drugi kawałek mapy nie było problemu. nie wiem czy to samo jest w respawnie, chyba poczekam na możliwy respawn 2 ^^ Aktualnie kupiłem a4techa x748 z sensorem avago, średnio mi się podoba, nie leży tak w ręce jak deathadder, trochę za małą ma "dupę" Edytowane 20 Czerwca 2012 przez Kamil18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 poleciłbym g400 ale za późno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...