Markus1 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam Przyznam, że po raz pierwszy padł mi jakikolwiek procesor (ten z zestawu z sygnatury). Sprzedawca uprzedził mnie, że prawdopodobnie już takiego nie dostanę na wymianę i teraz co robić odebrać kasę i co dalej? dopłacić do mocniejszego proca (może jakiś fx) czy kupić słabszego phenoma i kręcić na maxa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Wymieniać na Fx nie ma sensu,nic nie zyskasz na takiej zamianie.Poproś o zwrot gotówki i kup x4 965, póki są w znośnych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalcus Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Bierz kasę , sprzedaj płytę , kup i5 2,5k i kręć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan1987 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 a do czego kompa używasz? jak do gier to zrób jak mówi kowalcs chociaż z drugiej strony pytanie ile dostaniesz zwrotu za proca a 8120 wydaje się ciekawą propozycją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Przyznam, że na moim configu wszystko ładnie hula, w 1920x1080 może czasem crisis2 troszkę muszę zredukować detale. Zobaczę co mi sklep zaproponuje. Nie za bardzo uśmiecha mi się sprzedaż płyty bo jest raczej godziwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Dzisiaj odebrałem nowego procka oraz pamięci zmieniłem. Sprzęt hula jak ta lala. Poprzedni procek jaki padł to był phenom 2 1090t. Ramu wcześniej miałem 8 Gb. Jak znajdę czas to zacznę coś kręcić. Mam pytanko jeśli w cpu-z mam informację (na logo fx-a) unlocked to rozumiem, że jest to wersja BE? Edytowane 26 Czerwca 2012 przez Markus1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...