Szymeek Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 witam panowie mam taki problem laptopik dokładnie hp 550 zaczoł mi wyświetlać obraz na niepełnym ekranie. z prawej strony pojawił się czarny gróby pas a obraz się przeskalowa tak że wyświetla cały na nie całej matrycy. wiecie może co jest tego przyczyną???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2012 Uszkodzona matryca, uszkodzona grafika (częste w tym modelu, tak, wiem intel), zły sterownik, zła rozdzielczość. Problem jest tylko w windowsie czy od uruchomienia komputera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartosz.Sz Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Ja stawiam na uszkodzoną grafikę. Jedyne co może się zdarzyć w windowsie to ewentualne zawieszanie się, wysypanie sterownika itp. Takie klocki jak w/w raczej się nie zdarzają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymeek Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Problem wyskakuje zaraz po uruchomieniu maszyny. Wczesniej dalo sie go obejsc uruchamiajac laptopa z prawie przymknieta pokrywa. Teraz juz sztuczka nie dziala. Ja zastanawiam sie nad tasma albo czujnikiem pokrywy. Jak dam rade dzis wlacze zloma i zrobie fotke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Podłącz zewnętrzny monitor. Jeśli problem będzie występować, to znaczy że problem leży w wadliwej grafice. Jeśli nie, coś z matrycą/taśmą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...