Ombre Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Cześć. Mój laptop cały czas jest połączony bezprzewodowo z liveboxem (najnowsza wersja). Problem jednak wyszedł w momencie gdy chciałem połączyć telefon z internetem. Zapomniałem hasła. Jak mogę je odzyskać z systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jaki system?? A hasła powinno być zapisane gdzieś na liveboxie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 windows 7. nie ma na liveboxie, te hasło ustala się samemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KawaiiPantsu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Ech wystaryło poszukać w "Binoklach" Wejdz na adres: 192.168.1.1/internetservices.html Kliknij prawym w dowolne miejsce "Pokaż źródło strony" Klikasz Ctl + F wpisujesz var v_Password i masz i login i hasło podane jak na tacy. Btw możliwe, że nie bedziesz miał dostepu do panelu przez Wi-Fi wtedy użyj komputera podpietego przez kabel siecowy. edit: @down fakt, teraz jak czytam drugi raz post Pana @Ombre dochodze do wniosku, że chodziło Mu o samo hasło Wi-Fi a nie główne eh... Edytowane 16 Czerwca 2012 przez KawaiiPantsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zawsze możesz wejść do panelu admina i usawić nowe hasło dla Wi-Fi. 192.168.1.1 admin/admin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 KawaiiPantsu - to o czym piszesz, działa na pierwszej wersji Liveboxa, na drugiej niestety lipa. Rikki jest najbliżej prawdy, problem w tym, że zmieniłem admin/admin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Na laptopie, klikasz na ikonkę schodków obok zegara (zasięg wifi) lewym przyciskiem myszy, wybierasz odpowiednie połączenie sieci bezprzewodowej prawy przycisk myszy wybierz właściwości. Na koniec zaznaczasz pokaż znaki i masz hasełko do wifi. Edytowane 16 Czerwca 2012 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...