PLgrass Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Witam mam do was pytanie gdyż mam dylemat nad dwoma konfiguracjami laptopów 1) Procesor Intel Pentium Dual-Core T2370 Ram DDR2 2048MB HDD SATA 120GB Karta Graficzna Nvidia GF8400GS 2)Procesor AMD Turion X2 TL-58 2x1900MHz Karta graficzna nVidia Gforce 8400M 256MB Pamięci DDR2 2048MB Dysk Twardy 160GB I tutaj jest dylemat nie wiem co wybrać czy z intelem czy z amd. intel znany z niższego taktowania ale wydajniejszego z czego amd wydaje mi się trochę nowszym ale to nie ma znaczenia. Pytanie pierwsza konfiguracja czy druga ? Dyskusja do was proszę o opinię ludzi a nie funboy-ow ;p Poprostu aby pograć w TF2, CSS, LOL, i czasem obróbka w photoshop cena w obydwu nie gra roli więc proszę o wskazanie lepszej konfiguracji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) Tylko Intel® DualCore™ !!111oneone :banana: :banana: :banana: Edytowane 16 Czerwca 2012 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLgrass Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dobra kupiłem dziękuję i proszę zamknąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Gratulacje, kupiłeś sobie sprzęta z wadą fabryczną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...