Dawidoooo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Siemanko mam problem posiadam grafe Nvidia gt 430 i monitor lg flatron m2394d i problem jest nastepujacy ustawiam na monitorze 1:1 pixel i rozdzielczosc jest git ale obraz ... kolory jakies dziwne brak ostrosci wszelkie ustawienia nie działaja... HELP ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Jak wyglądają zniekształcenia obrazu ? jak możesz to daj screen z obrazem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoooo Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 (edytowane) http://www18.zippyshare.com/v/74646205/file.html Sorki ze na hostingu ale na images nie chciało bujnać. A wiec obraz jest gorszy niz na VGA ustawiałem na sterownikach RGB i yc22 czy cos takiego. i nic w monitoze moge tylko ustawic 1:1 pixel Edytowane 16 Czerwca 2012 przez Dawidoooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoooo Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Dla mnie tu wszystko wygląda ok może napiszesz o co dokładnie ci chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoooo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Widac ze jest niby okej bo nie ma pixeli a rozdzielczosc okej jest poprostu nieostry kolory dziwne zlewaja sie napisy przez to i razi po oczach chyba kabel dvi to rozwiaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 A Ty to przez D-sub łączysz? Zasuwaj do sklepu i bierz DVI. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoooo Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) kupilem przełacznik z hdmi na dvi i brak ostrosci nadal nieczyste kolory... pomocy. Zadzwoniłem do serwisu lg i mi powiedziano ze moze byc uszkodzona plyta glowna w flatronie ale to jest nie mozliwoscia bo wszystko działa. oprócz hdmi. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Dawidoooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Skoro wszystko działa oprócz HDMI to najwyraźniej jest uszkodzona płyta główna w monitorze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...