Destiny Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Szukam wentylatora zasysającego powietrze do wnętrza obudowy. Co mi radicie. Jaki i gdzie dobry?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 80x80 Coolermastera :] albo Sunon tanie i dobre :P (mamt akie) www.sirius.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A nie mozesz wysysajacego zamontowac odwrotnie? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A nie mozesz wysysajacego zamontowac odwrotnie? :lol:W obudowie jest jeden a chcę usprawnić przepływ powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 1. przenosze na "lepsze" forum 2. kup sobie Papsta 8412xxx - koszt noweczki to 55zl (z VAT) + ewentualne koszty przesylki 12zl (jak nie odbierasz osobiscie) http://www.dacpol.com.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Szukam wentylatora zasysającego powietrze do wnętrza obudowy. Co mi radicie. Jaki i gdzie dobry??KURNA SZUKAJ!!!! O wentylach jest 1000000 tematow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 benek - he he chyba troche przesadziles :lol: jakis spire 80mm styknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 benek - he he chyba troche przesadziles :lol: jakis spire 80mm styknie ;) z czym przesadzilem :?: z tym ze polecam IMHO najlepsze wentylatorki i na dodatek w najnizszej cenie za nowke sztuke :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 hm... moze nie przesadziles, zle to wyrazilem.. poprostu stosunek wydajnosc/cena twojego rozwiazania w porownaniu z jakims spire czy innym nietopowym modelem jest dla przecietnego smiertelnika nie do przyjecia :) (albo to tylko ja jestem takim sknera :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodex Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Skoro tu sa same sknery to ja proponuje taki bajer za 25 PLN'ów: http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=77&gg=76&id=241 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zapytaj w disco o Speeze (to samo co Spire) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ja polece Arctic Cooler Arctic Fac TC-1 lub ARCTIC FAN PRO TC :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14070995 mam wersje bez pro i jest nieslyszalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A nie maja takiego bez termistora? Te 13 dBA to chyba jednak przesada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 a co za problem zastapic termistor potencjometrem, albo nawet odpowiednim rezystorem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Niby tak, ale i tak bede robil od poczatku calego FunBusa wiec taki dzyndzel nie jest mi potrzebny (pewnie i tak da sie zlaczyc oba kabelki tak, ze bedzie caly czas 12V). BTW to zobaczcie tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13987392 Kupilbym sobie takich pare, ale ta cena :? 62 PLN za sztuke to troche sporo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 spiderman masz papuge coś na zdjęciu było na kształt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ...BTW to zobaczcie tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=13987392 Kupilbym sobie takich pare, ale ta cena :? 62 PLN za sztuke to troche sporo :( przeciez na poczatku dalem linka do sklepu w Piasecznie gdzie placisz za ten sam wentylator 55zl (juz z VAT'em) - i w tajemnicy moge Tobie powidzec ze te z Allegro pochodza z tego sklepu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Czy tego nie ma na ich stronie w ofercie czy jakis slepy jestem. Musze do nich zadzwonic i moze zamowie troche towaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Czy tego nie ma na ich stronie w ofercie czy jakis slepy jestem. Musze do nich zadzwonic i moze zamowie troche towaru. Nasza oferta :arrow: PODZESPOŁY DLA ENERGOELEKTRONIKI :arrow: WENTYLATORY, SILNIKI, POMPKI :arrow: WENTYLATORY KOMPAKTOWE FIRMY PAPST i masz katalog w PDF (2.1MB) niestety trzeba zamawiac raczej telefonicznie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 No faktycznie, dzieki :) W sumie to mam nie tak strasznie daleko, wiec ewentualnie po sesji bede sie mogl tam przejechac. Szkoda tylko, ze to slizg, ale niby zywotnosc ma taka sama jak kulka. Tak na dobra sprawe to jesli znalazloby sie kilku crazy to mozna zrobic wspolne zakupy, zawsze bedzie troche taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...