Szymcio Napisano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Siema, jaka karta dźwiekowa podejdzie pod taką konfiguracje: -AMD Phenom x3 8650 2,3GHz -Gigabyte GA-M52L-S3P -2x1GB 800Mhz -GF 9600gt -OCZ 500W tak w granicach rozsądku do 150zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chemik16 Napisano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) nie ten dział - a karta - coś od Creative z EAX oczywiście używka na PCI, miejsca ci nie brak Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 a jaka jest lepsza zewnetrzna czy wewnetrzna? bo znalazlem jakies z Creative zewnetrzne takie po 140zł. A druga jaką znalazlem fajna to też Creative za 75zł z tym że jest napisane że dosotowana do 7.1 czy coś takiego, a inna jest z tym że do 5.1 a ja mam zestaw 2.0 czy to jakos specjalnie nie przeszkadza? te po 75zł są na PCI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 patrzyłem na te EAX i są od mniej wiecej 50 - ... zł z tym że jest napisane własnie że 71. albo 5.1 , nie ma to znaczenia przy 2.0???? co powiecie na : CREATIVE Sound Blaster SB AUDIGY SE 7.1 EAX *Gwar. (2417834338) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Creative Sound Blaster Audigy EAX HD SB0090 GOLD (2401998119) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Creative Sound Blaster Audigy EAX HD SB0090 GOLD (2432605159) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeatheN Napisano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 Zanim zakupisz starego Creativa, sprawdź czy ma wsparcie w W7, wydaje mi się że SB0090 mogą mieć problem ze sterami pod w7 No chyba że używasz XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus Napisano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 Przejrzałem twój temat o głośnikach i niniejszy temat. Wniosek? Nie wiesz czego chcesz, czy 2.0, 2.1, 5.1. O ile głośniki trzeba i tak i tak kupić, aby coś robiło hałas, tak k. dźwiękową bym odpuścił. Nie wiesz co zrobić ze 150zł? Zaproś koleżankę na lody, do kina czy gdzie tam. Naprawdę wątpię abyś dostrzegł różnicę pomiędzy integrą a jakąś dedykowaną k. dźwiękową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymcio Napisano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 obecnie używam win7, a kartę musze kupić bo od dłuższego czasu zauważyłem że gdy mam podłaczone głosniki do obecnie integry to jeden głosnik działa normalnie a drugi tak sorry za wyrażenie "pierdzi"? nie potrafie jakos inaczej tego opisać ;> nie gra czysto innymisłowy i z poczatku myslalem ze to wina głosników ale po podłączeniu ich do innego pc, telefonu, ipoda działa drugi igłosnik normalnie więc wina pewnie siedzi pc a nie głosnikach... dzięki HeatheN i Chemik16 za jedyną rozsądną odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...