kubolin Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam powiem szczerze nawet nie wiem czy dział jest odpowiedni(zastosowałem zwykłe ac) ale wynik fajny wyszedł więc chciałem się gdzieś pochwalić :D . Więc po kolei. Sprzęt jak z sygnaturki czyli Sempron 140@Athlon II SCYTHE Ninja 2(pasyw) jetway MA3-79GDG Extreme-L 2x1Gb goodram chieftec gps-500 CHIEFTEC MESH CD-01B-B-355, z tym że dziś nie był pasywny. Dziś nudziło mi się(burza nad południem Polski) więc dodałem 3 wentylatory(no name 80mm 2 na ninja, 1 dmuchał na nb i mosfety)oto co z tego wynikło: Powiem szczerze nie spodziewałem się takiego wyniku. Aha cpuz pokazuje źle wartość napięcia cpu na prawdę było ok 1.75v ram pracował na 1,8v. Co sądzicie o takim wyniku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RemiKo_ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Jak na Semprona 140 C2 jest wręcz wyśmienicie. Jaki dokładnie to był ram? Podaj oznaczenia z ciekawości, bo jak jest to najtańszy 1333 CL9 to nie uwierzę ;-) Mam na sprzedaż podobnego Semprona tylko że 145. Stabilnie 24/7 4GHz X2 1.44v (na szybko, więcej MHz nie sprawdzane, mniejsze napięcie również) oraz do testów X2 4.42GHz przy 1.62v stabilnie: Chłodzone Scythe Mugenem II + dwa wentyle. Przydałby się ktoś kto by go sprawdził na DI/LN2 ;-) Sprzedam od ręki, jak coś to PW. Edytowane 19 Czerwca 2012 przez czarny89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Sprawdzane było na szybko jutro próbuję dalej ;) ram jutro podeślę foty jakiś stary goodram z początków ddr3(uwaliłem bios w płycie i do jego reanimacji potrzebny był ddr3). Napięcie na wyrost bo burza była :D . Procesor kupiłem ze dwa lata temu od "maniakalego" i nie spodziewałem się na prawdę takich wyników. Dla nauki lutowania(miedzi) w wakacje spróbuję wyprodukować jakąś kaskadę i parę tanich procków na am3 wtedy zobaczymy potencjał i wyniki ;) Edytowane 19 Czerwca 2012 przez kubolin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Dla nauki lutowania(miedzi) w wakacje spróbuję wyprodukować jakąś kaskadę[...] Oczywiście :-D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolin Opublikowano 23 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2012 Oczywiście :-D Nie śmiej się może się coś uda zrobić chociaż jakiś SS ;) trzeba się uczyć w końcu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...