Nyny Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 piter nie bede ci tu prezentowal moich wynikow z nowym geforcem bo by ci "faja" zęby wybila za przeproszeniem jakies 500fps na default ustawieniach na 1333mhz wstyd p4 i jeszcze raz wstyd 500 FPS ? to teraz mnie usmiałes :) buhahahahha Mialem wczesniej XP1700@2200 z Epoxem 8K3A+ i sprzet który mam teraz jest bez porównania szybszy, q3,3dmark i inne gry A co do Grafiki Maya, 3Dstudio to AMD rzeczywiscie ma przewage, ale ja nie robie w Grafie to mi nie zalezy :) chce miec Cicho i wydajnie. no zapewne jest szybszy jak w p4 masz geforce 4 Ti a w Xp pewnie mialem rive bez sledzia to spoko i nie uwieze nigdy ze p4 bezie szybszy od athlona w q3 i 3dmarku no chyba ze go ktos podkreci do 5ghz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 A bym zapomniał co do Hamera procek naprawde fajny i wydajny i jestem sam pewien ze na 99% zmienie P4 na Hamera, ale wszystko zalezy od ceny :(juz nie zapeszaj kolego bo jak pewnie zobaczyles ze hammer 800mhz klepie twojego p4 1600 to odrazu sie dowiedziales ze p4 to gowno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 raid - może AMD jest szybszy od odpowiednika (w MHz) Intela, ale żeby jeszcze się na tym pracować dało :( :( :( Bo jak zamiast giercy na AMD (2x Athlon 1800+ na płycie ASUS-a win 2000) obrubke grafiki zapodasz (PhotoShop) to krew może człowieka zalać.... ....nagle komp robi coś :?: co prawda szybko - ale na pewno nie to co powinien - (błędy w obliczeniach, zwisy....) obok stoi bliżniacza P4 (2x P4 2GHz, ASUS, win 2000) - pracuje równie szybko - tylko robi to, co ma robić :D To taki wniosek po 3 miechach ciężkiej pracy admina w firmie poligraficznej.... A na początku tak mi się ten zestaw z AMD podobał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoveBeer Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 swiete slowa !!! ja robie w psie juz od jakis 2 lat srednio po 6-10 godzin na dzien - niedawno w firmie mialem 'przyjemnosc' pracy na amd... po prostu no comments - nie kupie tego procka nigdy !!! (chyba ze kiedys ktos mi pokaze ze dziala to jak trzeba...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Mighn Taghor wrote: "[..] To taki wniosek po 3 miechach ciężkiej pracy admina w firmie poligraficznej...." Witaj, Widac slaby admin jestes.. Nie jestem fanatykiem Intla ani AMD, ale rzekoma intelowa "stabilnosc" to jedynie bajka.. Uzywalem intelowych zestawow, do czasu az panowie z Intel Polska nacieli mnie na potezne koszty, sprzedajac mi P-3-800 Cu BOX za zapewnieniem, ze "te CPU beda na pewno pracowac na BX-ach". Niestety, nie chcialy. A panowie z Intela wypieli sie na mnie, doradzajac mi.. kupno "znanych" (szajs) plyt I-815EB, o wydajnosci bliskiej.. TXowi. Coz moglem zatem zrobic, poza pozegnaniem sie z paroma tysiacami zlotowek i wykleciem tych 'expertow"? Przesiadlem sie na AMD+VIA. Nie zaluje. Nie znam slowa "zwis". Poczekam na tych zestawach az: - Intel nauczy sie robic wydajne kooprocesory ; - poprawi kulture obslugi klienta, jak dotad podobna do tej, ktora znamy z TPSA.. ; - obnizy swoje szalone ceny ; Czyli, nie ma to jak konkurencja. Athlon JEST konkurencja dla tepsy-intla.. Czyli, mnie to cieszy. Aha, nie gram :-) -- Pozdrawiam Wszystkich, w tym najzawzietszych, Pitur Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...