Electron Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czy witamina B12 w czystej postaci-jest rakotwórcza????jesli tak to ktore jeszcze witaminy sa chorobotwórcze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Yyyyyyyyyyyyy... eeeeeeeeee... Pierwsze słyszę :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Czy witamina B12 w czystej postaci-jest rakotwórcza????jesli tak to ktore jeszcze witaminy sa chorobotwórcze??? Jesli stosujesz prawidlowo to chyba nie, ale jesli przedawkujesz to moze byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 eeee slabe pytanie :/ jezeli dobrze pamietam to chyba zazywalem/zazywam ta witamine i jakos raka niemam. :lol: a czy w czystej postaci jest to eeeee chyba niewiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Może jakiś chemik, lub lekarz się znajdzie :). Nie mam pojęcia. Ale przedawkowanie witamin jest b. niezdrowe :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Ale przedawkowanie witamin jest b. niezdrowemi zawsze mowiono ze jak sie przedawkuje witaminy(np. Centrum) to sie nadmiar 'wysika' ale to bylo kiedys.. teraz sie poprostu odzywiam zdrowo.. wiecie.. pizze mrozone z mikrofali, hamburgery, zupki instant itp. :lol: kto jest mlody i mieszka sam to wie o co chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Golo odżywia się niezdrowo. Ciągle myśli o seksie nietylko jak jest w lumpeksie. Na forum noce i dnie spędza a później w lodówce nędza. Chłopie głowa do góry spójrz na to z góry. Jak przestaniesz się dziwić zaczniesz się dobrze żywić :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Golo odżywia się niezdrowo. Ciągle myśli o seksie nietylko jak jest w lumpeksie. Na forum noce i dnie spędza a później w lodówce nędza. Chłopie głowa do góry spójrz na to z góry. Jak przestaniesz się dziwić zaczniesz się dobrze żywić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sam to wymysliles? :D jesli tak to klaniam sie nisko :D a swoja droga.. strasznie duzo w tym prawdy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Golo odżywia się niezdrowo. Ciągle myśli o seksie nietylko jak jest w lumpeksie. Na forum noce i dnie spędza a później w lodówce nędza. Chłopie głowa do góry spójrz na to z góry. Jak przestaniesz się dziwić zaczniesz się dobrze żywić :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sam to wymysliles? :D jesli tak to klaniam sie nisko :D a swoja droga.. strasznie duzo w tym prawdy :lol: A niby kto ? :D Pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Electron Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 jak dotad ja tez brałem b12 ale teraz wstrzymałem sie-wroce do niej jak sie dowiem jak to w koncu jest... jezeli dobrze pamietam to chyba zazywalem/zazywam ta witamine i jakos raka niemam. nie mowie tutaj o przedawkowaniu.po prostu jak zazywasz b12 i chyba jeszcze jakies inne witaminy z grupy B to wzrasta mozliwosc raka :) a rak tez moze sie nieujawniac długo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ale przedawkowanie witamin jest b. niezdrowemi zawsze mowiono ze jak sie przedawkuje witaminy(np. Centrum) to sie nadmiar 'wysika' ale to bylo kiedys.. teraz sie poprostu odzywiam zdrowo.. wiecie.. pizze mrozone z mikrofali, hamburgery, zupki instant itp. :lol: kto jest mlody i mieszka sam to wie o co chodzi :D O ile wiem to nadmiar witamyny C jest wydalany z organizmu, co do innych to nie mam pewnisci. PS Zjadl ktos na raz cale opakowanie witaminki C?? Wypasiona faze sie ma wtedy, taka głupawka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ale przedawkowanie witamin jest b. niezdrowemi zawsze mowiono ze jak sie przedawkuje witaminy(np. Centrum) to sie nadmiar 'wysika' ale to bylo kiedys.. teraz sie poprostu odzywiam zdrowo.. wiecie.. pizze mrozone z mikrofali, hamburgery, zupki instant itp. :lol: kto jest mlody i mieszka sam to wie o co chodzi :D O ile wiem to nadmiar witamyny C jest wydalany z organizmu, co do innych to nie mam pewnisci. PS Zjadl ktos na raz cale opakowanie witaminki C?? Wypasiona faze sie ma wtedy, taka głupawka:) Oj... nie polecam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 B, C, PP (to tez B), kwas foliowy są rozpuszczalne w wodzie i ich nadmiar jest wysikiwany z organizmu A, D, E (i chyba jeszcze K - nie pamiętam :oops: ) są rozpuszczalne w tłuszczach, w związku z czym wysikać ich się nie da, można je przedawkowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 kilku moich kumpli bierze sterydy i muszą sie póżniej oddtrówać b12 -> raka raczej nie maja, gorzej z logicznym myśleniem - myśle jednak, ze to po mecie a nie po witaminie :lol: wiem jedno - w szpitalu kiedyś zapodali mi w doopę b12complex -> dwa dni mnie tyłek napierdzielał :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...