snowar Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 mam pytanko typowego laika na czym polega ten insert :| athlon 1700+@2000mhz powercolor 9100 128mbSuper ram 2x256 kicha 1liga mobo to oczywiscie soltek frn2 l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jaki Insert? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 bueheheh dobrze że podałeś konfiguracje sprzętu bo teraz bendzie nam łatwiej tobie pomuc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 a może chodzi o ten klawisz na klawiaturze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz K. Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Jemu chyba chodziło o to co daje wciśnięcie klawisza insert przy włączaniu kompa :P Otóż mówie. Powoduje to, że system pomija ustawienia biosu dotyczące pamięci i proca (i coś tam chyba jeszcze) i daje ustawienia domyślne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 pseudo reset biosu ? czy ocoloto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexters Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Wydaję mi się że..... INSERT.. to jest taki piękny klawisz o opływowych kształtach między Delete'm, End'em i Home'm. Wydaję mi się że rozwiązaliśmy twój zawiły problem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 insert - mi tylko świństwa do głowy przychodzą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 insert - mi tylko świństwa do głowy przychodząHEHE dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowar Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 dzięki to do Mateusza K. a "pomucnika" takiego jak Donio ciężko znaleźć ale też dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 dzięki to do Mateusza K. a "pomucnika" takiego jak Donio ciężko znaleźć ale też dzięki no a skąd ja taki "prosty" [blondyn zresztą] człowiek miałem wiedzieć o co chodzi : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowar Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 dzięki to do Mateusza K. a "pomucnika" takiego jak Donio ciężko znaleźć ale też dzięki no a skąd ja taki "prosty" [blondyn zresztą] człowiek miałem wiedzieć o co chodzi : ) to był mój pierwszy raz i trochę się denerwowałem ale odpowiedź dostałem :) a konfig miał być w podpisie ale się uczę a blond włosów to Ci zazdroszczę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 dzięki to do Mateusza K. a "pomucnika" takiego jak Donio ciężko znaleźć ale też dzięki no a skąd ja taki "prosty" [blondyn zresztą] człowiek miałem wiedzieć o co chodzi : ) to był mój pierwszy raz i trochę się denerwowałem ale odpowiedź dostałem :) a konfig miał być w podpisie ale się uczę a blond włosów to Ci zazdroszczę :) Aha no to ok Pozdrawiam i Peace : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 czyli wypadało powitać i odpowiedzieć a nie żartować : czyli witamy ( nie żartujemy) nowego Forómiaża hej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowar Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 czyli wypadało powitać i odpowiedzieć a nie żartować : czyli witamy ( nie żartujemy) nowego Forómiaża hej a więc witam wszystkich gorąco i przepraszam za to niedopatrzenie to się więcej nie powtórzy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 czyli wypadało powitać i odpowiedzieć a nie żartować : czyli witamy ( nie żartujemy) nowego Forómiaża hej a więc witam wszystkich gorąco i przepraszam za to niedopatrzenie to się więcej nie powtórzy :) Masz szczescie, ze sie ktorys z moderatorow nie wkurzyl. Bylo o Insercie sporo :) :lol: :twisted: :twisted: Wiec uzyj pomyslunku :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...