Wojttekkk Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam, czy moja płyta główna MSI 770-C45 obsłuży kartę graficzną ze złączem PCI-E 16x ver. 3.0? Reszta kompa tak jak mam w sygnaturze. Dzięki za pomoc. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Obsłuży, standard PCI-E jest kompatybilny wstecz. Chociaż do Athlona II X2 250 nie ma sensu pakować mocniejszych kart pod PCI-E 3.0. Edytowane 25 Czerwca 2012 przez BlackMachine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojttekkk Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 (edytowane) Kto powiedział, że zostawiam procka? :) Pytałem tylko o ver 3.0 do kart. :) Dzięki za info, temat uważam za zamknięty. Aha, mam do sprzedania swoją obecną karte grafiki PALIT GEFORCE GT240 512MB DDR3 !! Cena 120 zł + przesyłka, czyli około 133 zł, albo odbiór osobisty. :) Edytowane 25 Czerwca 2012 przez Wojttekkk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSI Team Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2012 Kto powiedział, że zostawiam procka? :) Pytałem tylko o ver 3.0 do kart. :) Dzięki za info, temat uważam za zamknięty. Aha, mam do sprzedania swoją obecną karte grafiki PALIT GEFORCE GT240 512MB DDR3 !! Cena 120 zł + przesyłka, czyli około 133 zł, albo odbiór osobisty. :) Tak , obsłuży jak najbardziej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...