Liquid Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Na stronie www.fido.pl można pogadać z fajnym gościem. Naciśnijcie ,,porozmawiaj ze mną,, :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 No ... Przekozacki ten gosc. ja sie pytam " Czy jestes gejem " a on pyta sie czy to komplement :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 ja poprosilem zeby zrobil mi laske ! to sie zapytal jak sobie to technicznie wyobrazam ! wiec mu napisalem co i jak to sie ie wypierdzielilo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Trochę z nim pogadałem ale nic ciekawego mi nie powiedział jakis tepy czy co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2002 Chcecie sobie pogadac z babka? Prosze bardzo, oto link: http://www.ue.eti.pg.gda.pl/~smoczek/index.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Mysle ze latwiej wyjsc z domu i pogadac :) ostatecznie mozna skorzystac z wynalazku jakim jest telefon lub wejsc na irc/chat...Ale owszem ciekawe sa te chat boty kiedys widzialem naprawde niezlego gdzies na zagranicznej stronce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 http://www.signal-iduna.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 Heh, to ja miałem takie gadki: <1> Ty Cioto! <2> Ja? To pomyłka! Ja jestem facetem, który woli płeć piękną. <1> tak, a wygladasz jak gej .... <2> Zawsze wyglądam tak samo dobrze. ... <2> Późną nocą budzi bacę wołanie: "Baco, baco!" "Czego?" - odpowiada zdenerwowany i zaspany baca. "Potrzebujecie drewno?". "Nie potrzebuję, idź pieronie w cholerę!" - krzyczy baca, przewraca się na drugi bok i zasypia. Rano budzi się, wychodzi przed chałupę, patrzy... A drewna ni ma! <1> i co to juz koniec ? <2> Prawda? Ja też uważam, że to prawdziwa perełka humoru. heh, mało inteligentny program..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2002 A widzieliście to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 A widzieliście to? hehe to musiałeś go nieźle wqrwić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 A widzieliście to? hehe to musiałeś go nieźle wqrwić :lol: Wystarczy mu kilka razy ku**** powiedzieć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 "Nie mam niestety matki, ale ojców za to aż czterech..." :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 hyhy nabluzgajcie na niego troche to wskakuje pajacyk :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2002 "temat ciała jest mi zupełnie obcy" :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...