rooter Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Co sadzicie o tej obudowie ? Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower [pod wzgledem oplacalnosci i chlodzenia jakie oferuje] - ze o calkiem fajnym wygladzie nie wspominam http://www.4max.com.pl/produkt.asp?g=36&gg=21&id=177 ( w porownaniu do mojej obecnej obudowy wszyskto jest fajne :-) ) Zastanawialem sie nad kupieniem jej, na zbytni niedobor kasy nie narzekam szczerze mowiac, a nie mam ani ochoty ani czasu siedziec nad obudowa od zera i skladac ja, dziurawic itd. itd. - pewnie bym wszysko 3 razy spier***lil zanim by mi sie to udalo w miare prozadnie stworzyc :-) PS. co do chlodzenia to myslalem zeby wzucic do niej DO SRODKA mniej wiecej po srodku obudowy jeszcze jeden wentylatorek na jakiejs podstawce [podswietlany :twisted: ] ktory by to powietrze wprawial w dodatkowy ruch kierujac je z dolu przodu [tam gdzie wsysa powietrze], na gore-tyl [tam gdzie wysysa] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 bierz i nawet sie nie zastanawiaj!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 jak nie narzekasz na brak kasiory to bierz ją od razu... do tego zasilacz cooler na CPU klawa niedługo LCDiki TT wyjdą (ok. czerwiec/lipiec) to wszystko równa się pusty portfel :lol: Sorki za tyle fotek, ale nie mogłem się powstrzymać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ale klawiatura nei podoba mi się zbytnio :? Chyba ze będe brać niebieski zestaw :? ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Kroić jeszcze taką obudowe to jest zgroza. Poza tym monitorki też mogli z czerwonymi dodatkami zrobić. Powiem że to są chyba najładniejsze obudowy na rynku. Niestety nie stać mnie na taką ale kupuje sobie w wakacje jakiegoś Chieftecha Dragon'a czarnego Big Tower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooter Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 monitorek ciekawy juz mam - LG Flatron F700P - nie dosc ze bardzo wydajny i dobra jakosc obrazu to do tego fajny metaliczny kolor, Co do klawiatury i myszki natomiasto to myslalem o zakupie zestawu Logitech Cordless Desktop MX . :-) Troche tylko ten czerowny z obudowy by sie nie komponowalz reszta, ale myslalem zeby ten czerowny przemalowac na jakis srebrny polyskujacy, wtedy by sie caly komplecik dodatkowa pieknie komponowal z moim zestawikiem Crative Inspire 5300 i nowa klawa mycha i monitorem, Pozniej tylko caly pokoj wymalowac na czarno, wymienic biurko i jest klimacik ! Jak juz modyfikowac to wszystko lacznie z pokojem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Obudowa super tylko czy za 1000 zl nie warto stworzyc swojego arcydziela, bo za tyle kasy to juz mozna zrobic kosmos i miec sadysfakcje ze swoje :) ale to tylko moje zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 monitorek ciekawy juz mam - LG Flatron F700P - nie dosc ze bardzo wydajny i dobra jakosc obrazu to do tego fajny metaliczny kolor, Co do klawiatury i myszki natomiasto to myslalem o zakupie zestawu Logitech Cordless Desktop MX . :-) Troche tylko ten czerowny z obudowy by sie nie komponowalz reszta, ale myslalem zeby ten czerowny przemalowac na jakis srebrny polyskujacy, wtedy by sie caly komplecik dodatkowa pieknie komponowal z moim zestawikiem Crative Inspire 5300 i nowa klawa mycha i monitorem, Pozniej tylko caly pokoj wymalowac na czarno, wymienic biurko i jest klimacik ! Jak juz modyfikowac to wszystko lacznie z pokojem :D według mnie do F700P bardziej pasowałaby obudawa Xaser III V2000A. Jest ona koloru srebrnego i chyba lepiej komponuje się kolor srebrny ze srebrnym niż czarnym :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooter Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Moze i masz troche racji, ale osobiscie mam juz dosyc jasnych obudow ! :-) koneic z tym, od tej pory cos czarnego ! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Tez mam zamiar kupic ta bude tyle ze: 1) W okolicznym sklepie ta sama buda (bez zasilki) kosztuje 2295 kr a to jest (po dzisiejszym kursie) 1110zl 2) Do tego MUSZE kupic nowa zasilke bo codeshit250W nie uciagnie mojego sprzetu. (ledwo dycha= Mam zamiar kupic Antec True Power 380W = 1049 kr a to jest troche ponad 500zl. Jednym slowem musze obrobic bank :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A to moja lista zakupów (w kolejności w jakiej chyba będę kupował) - Antec TrueBlue 480W - 600 zł - blok na chipset i blok na GPU - 150-200zł - Czarny bigtower Chiefteca bez zasiłki - około 400 zł (z zasiłką 360W 516 zł), a wraz z Chiefteciem katoda albo dwie - 100 zł - Abit NF7-s 2.0 - bo mój Asus powyżej 180 MHz chyba już nie wyrabia - max. 200 zł dopłaty jak sprzedam mojego Asusa - FIC Radeon 9700 PRO bo mój Gf3Ti200 już lekko przestarzały - 1300 zł W sumie: 2400 zł WUJEK :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Where are You :?: :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: Come here :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A ja teraz kupuje -p4 2.4 Ghz HT -Asus pac800 albo abit ic7-g -2x 256 Geil Pc-433 -2x Chiefttec Dx-01-bd -gf4ti4200(dla siostry) -80 Gb WDC (dla siostry) -NEC LCD 176NX(dla mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A ja teraz kupuje -2x 256 Geil Pc-433 a nie lepiej Twinmos PC3700 napewno będą dużo szybsze od tych Geili a sąw tej samej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A ja teraz kupuje -2x 256 Geil Pc-433 a nie lepiej Twinmos PC3700 napewno będą dużo szybsze od tych Geili a sąw tej samej cenie. No zależy. Te Geile to w wersji Ultra? Bo jak tak to bierz Geile - będą przynajmniej tak dobre jak TwinMosy A jak im spuścisz z timingów to powinny dojść do 233 MHz http://www.hardwareluxx.de/cgi-bin/ubb/ult...ic&f=6&t=000024 ://http://www.hardwareluxx.de/cgi-bin/...&f=6&t=000024 coprawda w mało zrozumiałym języku, ale conieco da się wywnioskować UPDATE E te TwinMOSy ładnie ciągną - w sumie czemu nie - hmmm trudny wybór Ja bym tam brał Corair xms3200LL 8) 8) 8) 8) 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Turtles5 - gdzie mozna dostać Antec TrueBlue 480W za 600zł :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Turtles5 - gdzie mozna dostać Antec TrueBlue 480W za 600zł :?: www.dimm.pl Mają niedługo sprowadzić, ale problem w tym, że jest tylko kilku chętnych i chcą te zasiłki podpiąć do większego zamówienia, może będą w przyszłym tygodniu. A co, masz gdzieś taniej :?: :?: :?: :?: :?: :?: Jak tak to skąd :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...