dolar444 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witajcie. Mam taki problem wąłśnie ze swoim starszym komputerem. Chodzi o to ze chodzi sobie przez jakis czas a potem tak nagle bach sam się wyłącza czego to moze byc winna ? Zasilacza ? czy moze czegoś innego ? Zasilacz jest firmy FEEL że tak ujme firma krzak czy no name. co zrobić panowie ? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brosystem_pl Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Sprawdzić temperatury: procesora oraz innych podzespołów. Wg mnie wiatrak lub zasilacz do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 na temperatury patrzyłem w normie nie przekraczają procka powyżej 45 stopni. nawet wymieniłem pastę termoprzewodząca, i wyciągnąłem zasilacz i wyczyściłem go z kurzu. jak mówię zasilacz firmy krzak i wydaje mi się ze w pierw go wynienie jak mówisz. czy ten zasialcz moze być ATX_Fortron 300PNR ATX12v 300W ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Napisz najpierw z jakich dokładnie składa się podzespołów komputer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolar444 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 o to konfiguracja mojego dziadka :) : procek: Intel Celeron D320 2,4 Mhz główna: ASrock P4i45D+ grafa Geforce4 MX 440 i jak moge podpiacten zasilacz ? dodam ze zasialcz z odzysku bo modernizuje inny komputer i wyciagam go z tamtego bo kupuje do tamego mocniejszy. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delekta87 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Spokojnie możesz go wsadzić do tego komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...