m4r Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 Parę skinów wygląda tak, jakby nie miało niektórych ikon (soc 2, soc 2 bez sidebara i któryś jeszcze - reszty nie sprawdzałem). Może to przez to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 No siedzę na Soc2 i przez 2 tygodnie myślałem że to ficzer random 504 ale później jakoś się przyzwyczaiłem [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 An error occured with the SQL server: Forum działa jak guano. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 Nie od dziś nie pierwszy raz. Systematycznie co jakiś czas sa lagi lub błędy (502 bad gateway). Ja rozumiem gdyby to forum było oblegane przez mase użytkowników, ale że jest prawie zawsze mały ruch na tym forum to coś musi być nie tak. Wszystko w rekach Marco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2012 No niestety, strony otwieraja sie w tempie geologicznym. Ale moze to i zaleta, mniej czasu poswieca sie na forum, wiecej na pozyteczne rzeczy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 W sumie powtarzam to co wszyscy widzą ale znów dzisiaj działa tragicznie... czy będzie to działało jak kiedyś? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2012 W sumie powtarzam to co wszyscy widzą ale znów dzisiaj działa tragicznie... czy będzie to działało jak kiedyś? Dopinam się do pytania i zadaję kolejne. Czy jest możliwość wyłączenia forum aby funkcjonalność wróciła do pierwotnej postaci tj. działa bez pieprzonych lagów i 502? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 10:52 - Gateway Timeout przy próbie otwarcia subforum "Gry". Czas wykonania skryptu w momencie pisania tego postu - 5 sekund. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Otwieranie tej strony, teraz - czas wykonania 6,4 sekund. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Instalnałem se fasterfox'a. Wszystko ładuje się na raz. Odpalam PPC i idę po kawę. ;) A tak na poważnie forum wysypuje się o różnych godzinach. Praktycznie bez względu na porę. Często dławi się gdzie przez większość czasu działa dobrze. Potem znów działa ok i tak w kółko. Na pewno nie jest to przez obciążenie, bo za mało tu gimbusów jak na PClol'u np. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2012 Instalnałem se fasterfox'a. Wszystko ładuje się na raz. Odpalam PPC i idę po kawę. A tak na poważnie forum wysypuje się o różnych godzinach. Praktycznie bez względu na porę. Często dławi się gdzie przez większość czasu działa dobrze. Potem znów działa ok i tak w kółko. Na pewno nie jest to przez obciążenie, bo za mało tu gimbusów jak na PClol'u np. W nocy(1-3 nad ranem) zawsze niesamowicie muli. Raczej nie z powodu nalotu użytkowników... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Z dnia na dzień robi się gorzej niż tragicznie :/ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Ciekawe co by było jakby tu było tylu gimbojów co na pclabie, pewnie sztuką było by w ogóle odpalić forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Ciekawe co by było jakby tu było tylu gimbojów co na pclabie, pewnie sztuką było by w ogóle odpalić forum. Chcesz żebym dostał zawału przy dodawaniu 15 banów dziennie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 MAAAARCOOOO HOP HOP! Gdzie jesteś?.. - jakieś ogłoszenie w męczących nas kwestiach? Robimy ściepę na szybki serwer czy o cso chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2012 Ściepę na taczkę dla Paranoika aby ruszył opasłe duspko na forum zrobił rach prach i forum ma działać jak po ostatniej wypowiedzi liska w tym dziale [; 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 Forum rusza się jak wóz z węglem, zapisywanie posta trwa wieki (a zazwyczaj okazuje się, że strona się po prostu nie odświeża), błędy 504, 502 albo "limit czasu bramy HTTP został przekroczony" są na porządku dziennym, bez względu na porę. Chyba nigdy tak źle nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 23 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2012 Znowu przed chwilą forum leżało. SQL, Gateway... ogólnie - stara bida. Za to widzę coś innego co jakiś czas: Paru userów ma uszkodzone avki (albo plik zniknął z dysku, albo inny czort). O, na przykład ten pan 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2012 504 Gateway Time-out 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerd Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2012 Wejście tutaj Czas wykonania: 34,1342, poprzednio odp w temacie WOT, ok 1min. Poważnie? Od czasu przesiadki na nowe ludzie narzekają i nic. Naprawdę droga administracjo, macie w tym topiku przykład najbardziej kulturalnych użytkowników jacy są w necie, ale powoli chce się rzucić takim k...a mięsem że szkoda gadać. Ile można czekać. http://veryhilarious...adians-protest/ To tak delikatnie rzecz biorąc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Czekam na dostawę nowych SSDków do macierzy które powinny pomóc. Na pewno będzie się to wiązało z przerwą w dostępie do forum na czas przerzucenia wszystkiego, będę informować jeszcze o terminie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Czyli to wina czysto hardware'owa? Żeby później nie było jęków ( bo ja np. nie jęczę. ja rzucam mięsem na widok 50x i błędu SQL ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 OK, póki nie będzie sprzętowej modyfikacji forum ograniczę się do logout. Szkoda mi czasu na oglądanie błędów SQL oraz 502/504 z przerywnikami na forum i moderację. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Właśnie dojechała do mnie nowa maszyna (Xeon E5-1650, dyski Intel 320), mam nadzieje, że uda się ją dostawić ASAP. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2012 Oczywiście jak na złość przy przepinaniu udało się uwalić macierz :( Odzyskane, jutro dalszy ciąg prac - przepraszam! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Można teraz odczuć sporą różnicę w responsywności forum - mam nadzieję, że ten stan utrzyma się na dłużej ;) BTW w wolnym czasie zmienicie kolor czcionki wpisywanego tekstu w polu wyszukiwarki? Od czasu zaimplementowania nowego, ciemnego skinu prawie nic nie widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawienny Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 A czy tylko u mnie przestala dzialac "Zawartosc uzytkownika XYZ"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Właśnie dojechała do mnie nowa maszyna (Xeon E5-1650, dyski Intel 320), mam nadzieje, że uda się ją dostawić ASAP. Odczyt forum fenomenalny! Ale zapis wiadomości czasem przymula. Czyżby przepustowość 320ek w zapisie dawała się we znaki? Zbyt mało ich itp?.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 A czy tylko u mnie przestala dzialac "Zawartosc uzytkownika XYZ"? Nie tylko tobie. Mam puściutko. Pozdrawiam 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Gdzie moje posty ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...