astray Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Szukalem, szukalem i sie nie doszukalem, pytanie jak w temacie, prosilbym o jasna odpowiedz, bo skrobanko nie wychodzi najlepiej, zmywacz do paznokci tym bardziej. z gory thx, cya Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 żyletką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ponoc jest cos takiego jak Scansol - preparat do usywania starej farby i ponoc skutyczny na kropelke BTW pogadaj ze Spidermanem, to jego sposob :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 ja jechałem z utwardzoną wersją żyletki a potem papierem ściernym i jest tak jak ponizej widać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Radziłbym takich środków do sciagania farby nieuzywać. Moge uszkodzić pamieci. Kumpel sciagał farbe z mojej łódki RC takim środkiem to gdy dotknelem sie tego gluta po 5 minutach szczypalo okropnie :? Nie wspominam o wdychaniu tego shitu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...