kocjano Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Od dłuższego czasu korzystam bezprzewodowo z internetu na komputerze stacjonarnym poprzez Liveboxa. Ostatnio kupiłem laptopa i nie mogę połączyć go z siecią. Próbowałem łączyć się korzystając zarówno z oprogramowania dołączonego do Liveboxa, jak i konfigurować ręcznie w Windowsie. Wykonuję identyczne czynności na komputerze stacjonarnym i laptopie, a mimo to otrzymuję komunikat, że błędnie wybrałem sieć lub wpisałem klucz. Nie rozumiem, co robię źle. Na kompie stacjonarnych wszystko działa, a na lapku wywala. Wi-fi aktywne. Karta sieciowa włączona. Proszę o pomoc. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez kocjano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Wciśnij przycisk reg na liveboxie, a później wprowadź hasło dostępu do WiFi. Następnym razem polecam sprawdzić instrukcję obsługi od liveboxa, na płycie masz jej kopie w PDFie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocjano Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Problem rozwiązany. Rzeczywiście trzeba było tę diodę włączyć. Już zapomniłem, jak to było, gdy instalowałem wcześniej na komputerze stacjonarnym. Dzięki KoVol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...