anon92 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dzisiaj ktoś mi przyniósł komputer z adapterem wifi Pentagram (taka antenka wtykana do usb). Ktoś chce tym się podłączyć do liveboxa. Teraz pytanie: czy to urządzenie może działać jako odbiornik wifi i można podłączyć się nim do routera i korzystać z neta czy może urządzenie to służy tylko do udostępniania internetu i nie można dzięki temu korzystać z internetu? Jak próbuje znaleźć sieci to żadnej nie wykrywa, a program realteka od tego urządzenia ma tylko funkcje do udostępniania sieci a nie do połączenia internetowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Może ktoś przestawił tą kartę w tryb AP? Taptap - SGS2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anon92 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Ok, dzięki twojej odpowiedzi pokminiłem i naprawiłem :) Faktycznie trzeba było zmienić tryb pracy i działa ;) Dzięki ;) Edytowane 26 Czerwca 2012 przez anon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...