mapryl Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Witam, mam gorącą prośbę do użytkowników forum o polecenia zestawu komputerowego do gier do ceny 1500zł. Komputer nie dla mnie, dla siostrzeńca mieszkającego w innej części Polski więc wszystkie tzw składaki odpadają po jak coś padnie to młody nie będzie umiał sobie z tym poradzić, bardzo zależy mnie więc aby komputer był zestawem z gwarancją ,żeby w razie czego można było serwisować bezproblemowo. Zdaję sobie sprawę ,że 1500zł to niewiele jak na maszynę do grania i ,że kupując części oddzielnie i składając sporo bym zaoszczędził ale jest tak jak napisałem wyżej i zestaw to raczej najlepsze rozwiązanie. Zależy mnie również na tym aby 1500zł to była górna granica :) Młody ma obecnie paroletniego laptopa ,więc jakakolwiek przesiadka na nowszy sprzęt to będzie dla niego jak przesiadka do bolidu F1 ;) Nie musi być równo 1500zł może być mniej ,dobrze by było żeby w tej cenie zmieścić windows :rolleyes: Edytowane 26 Czerwca 2012 przez mapryl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapryl Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 mowicie ze nie ma takich zestawów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Z tej strony: http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__zestawy/__zestawy_dla_gracza/__biurowe_komputery/__zaawansowane_studio_graficzne/ Zestaw MULTIMEDIA AM3 DDR3 albo MULTIMEDIA DualCore DirectX 10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ns5 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Xbox 360 albo PS3 a lapka sobie do neta bd wykorzystywał ;) bo jak coś ma być do grania w tej kwocie to tylko konsola :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapryl Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Wiem ,że konsola najlepsza cena/wydajność ale jak chlopak chce grac z kolegami przez internet to nie bardzo konsola sie sprawdzi. Poza tym na pc mozna extra klasyke za 30zl kupic a na konsole nawet najtansze uzywki beda drozsze :( znalazlem jeszcze taki zestaw , podpisany jako zestaw forum purepc : http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=369_372&products_id=45530 warto czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel1990 Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 "ale jak chlopak chce grac z kolegami przez internet to nie bardzo konsola sie sprawdzi." - czemu tak uważasz ? Neta możesz podpiąć pod ps3/xbox360, nie widzę w tym problemu, więc to nie wymówka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapryl Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 Już mówie o co chodzi z tym że konsola sięnie sprawdzi. Wszyscy koledzy maja pc, jak on kupi konsole to z nimi nie pogra. Wiem ,że może grać z ludzmi z calego swiata ale wiadomo jak to jest, najlepiej sie gra z kumplami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojttekkk Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 A nie lepiej po prostu zakupić proponowany zestaw od PurePc na lipiec 2012? http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/zestawy_komputerowe_na_lipiec_2012_poradnik_zakupowy?page=0,4 Tylko dołożyć 50 zł na mocniejszy zasilacz, żeby przy kolejnej modernizacji komputera, nie trzeba było wymieniać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mapryl Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 OMG czemu odrazu nikt nie powiedział ,że jest lista zestawów cenowych na stronie z możliwością złożenia w morele net ????? Dzięki za linka Wojtekkk bo inaczej dalej byłbym w ciemnej d.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMachine Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 To składaki jak każde inne, a te zdyskwalifikowałeś w pierwszym poście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...