gdziejestdamian Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Witam wszystkich. Mój problem jest taki. Kiedy chcę zmienić rozdzielczość bądź ilość kolorów, po restarcie systemu (a muszę się pochwalić zainstalowałem po X latach Windows 98 SE eng:D) jest napisane ''there is a problem with your display setting. The adapter type is incorrect, or the current setting do not work with your hardware. No i mam zagwozdkę, kiedy patrzę na kartę graficzną Silicon Motion Lynx3DM - jest napisane, że wszystko działa okej. Lecz gdy chcę zmienić rozdzielczość bądź ilość kolorów, jest to niemożliwe. Dane z EVEREST'a. System operacyjny: Windows 98 SE Dodatek do service pack systemu: - DirectX: 4.06.03.0518 (DirectX 6.1a) Płyta główna Typ procesora: Mobile Intel Celeron, 700 MHz (7 x 100) Nazwa płyty głównej: Fujitsu Siemens LiteLine Mikoroukład płyty głównej: Intel 82440BX/ZX Pamięć fizyczna: 192 MB (SDRAM) Typ BIOS'u: Phoenix (01/18/01) Ekran Karta wideo: Silicon Motion Lynx3DM Monitor: defeaut Monitor Karta dzwiękowe i cała reszta jest raczej nieważna:) No i prosiłbym o pomoc, co można zrobić? Jakieś pomysły? Dzięki z góry za pomoc, może uda nam się razem uratować tego smoka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czy to laptop? Wygląda jakby potrzebne były sterowniki do monitora/ekranu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdziejestdamian Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Czy to laptop? Wygląda jakby potrzebne były sterowniki do monitora/ekranu. Tak to jest laptop, zapomniałem dopisać. I jest to bardzo stary laptop:) Czy ktoś ma jakiś pomysł? Edytowane 27 Czerwca 2012 przez gdziejestdamian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gdziejestdamian Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Dalej stoję w miejscu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...