Dziuby Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 (edytowane) Nagrałem płytkę i włączyłem weryfikacje komplikacji, po zakończeniu wyskoczyła taka informacja Pytanie czy to coś groźnego?. Nagrana płytka działa, kopiuje się na dysk, filmy odpalają, wiec o co chodzi. Nagrałem trzy razy to samo i dostawałem taka samą informację za każdym razem, przy innych plikach komplikacja kończy się pomyślnie onfo win xp sp2 Edytowane 27 Czerwca 2012 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2012 Porównaj sumy kontrolne plików przed i po nagraniu. Możesz użyć programu md5summer. Spróbuj użyć nośnika innego producenta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2012 Trzeba sprawdzić, dziwny komunikat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...