gomez171 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Nie znam się na komputerach tak więc nie wiedziałem gdzie napisać. Zwróciłem się do was fachowców ponieważ mam chyba problem z procesorem. Mianowicie na jednym rdzeniu jest 2,4 ghz a na drugim 1,2 ghz. Mój komputer: Wiem że złom juz ma około 4 lat ;] Karta Graficzna Geaforce 9400gt Procesor Intel Pentium Dual CPU Ram 2gb Plyta Głowna Asus g31m-eszc Prosze o pomoc ;} Dodam że probowałem restartować ustawienia procesora w biosie. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez gomez171 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Wylacz w biosie speedstep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 Tylko po co. Jest wszystko ok. Procesor zmniejsza taktowanie gdy nie jest obciążony. Po obciążeniu cpu jego taktowanie wzrośnie do nominalnego. Temat był poruszany setki razy w sieci. Powinieneś teraz iść do kąta poklęczeć na grochu za karę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gomez171 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 nie mogę znaleźć opcji speedstep gdzie ona się znajduje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robotek Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2012 poszukaj przy opcjach podkręcania procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...